Ένταση, δάκρυα και "γαλλικά" στη Βουλή για τη Novartis

Τα παραλειπόμενα της θυελλώδους συνεδρίασης

Η σημερινή μέρα στη Βουλή τα είχε όλα, όπως επισήμανε ο Νίκος Αρμένης στο ρεπορτάζ του για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: Εντάσεις , δάκρυα και …κεράσματα.  Κανείς βέβαια δεν κατάφερε να κλέψει τη δόξα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου που αναδείχθηκε πρωταγωνίστρια της συνεδρίασης, με την έκφραση «άι στο διάολο» που ακούστηκε να λέει με ανοιχτό το μικρόφωνο, στον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου!     

«Αφού τον στείλατε στο διάολο, δικαιούται να πάρει τουλάχιστον το λόγο και τον λόγο επί προσωπικού» παρενέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας.  

«Εγώ το'πα; ….Πρώτον εγώ δεν το άκουσα, όπως νομίζω δεν το άκουσε κανείς. Παρόλα αυτά το άκουσαν τα πρακτικά…» απόρησε η προεδρεύουσα αντιπρόεδρος της Βουλής.

ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Ο Παναγιώτης Πικραμένος  λύγισε. "Περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό στο πρόσωπό μου" ανέφερε συγκινημένος

Το ίδιο και ο Γιώργος Κουτρουμάνης , τον οποίο η Φώφη Γεννηματά χάιδεψε τρυφερά στην πλάτη συνοδεύοντας τον στην έξοδο.

Ο Αδωνις πάλι …τσακώθηκε με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.  "Γιατί δεν ανοίγετε τα τηλέφωνά σας; Μήπως γιατί μιλάγατε 25 φορές την ημέρα με την Τουλουπάκη; Αν τα ανοίξετε θα πάτε φυλακή" τόνισε απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.  

 “Δεν φοβάμαι κανέναν” απάντησε από την πλευρά του ο κ. Παπαγγελόπουλος.  

"Άρα το τηλέφωνο δεν τ'ανοίγεις" ανταπάντησε ο κ.Γεωργιάδης, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης επέμεινε ότι “δεν υπάρχει παράνομη πράξη".

ΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΣΕ Ο ΣΤ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!

Λίγο παρακάτω ο Σταύρος Θεοδωράκης κέρναγε χορτοπιτάκια και μητζιθροπιτάκια απ΄το νησί του. Όχι , δεν χάρηκε για την παραπομπή! Γενέθλια είχε και στη Βουλή βρήκε πολλούς μαζεμένους να του ευχηθούν…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top