Μαξίμου: «Ευσεβείς πόθοι ο “σεισμός” και τα εκατομμύρια κόσμου»

Κατηγορεί Σαμαρά και Μητσοτάκη ότι επιχείρησαν να καπηλευτούν το συλλαλητήριο

Μαξίμου για συλλαλητήριο

Στο πνεύμα του Νίκου Κοτζιά και η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Σύνταγμα, με την κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι δεν επιβεβαιώθηκαν όσοι προέβλεπαν εκατομμύρια διαδηλωτών και να επιτίθεται στον Α. Σαμαρά και τον Κ. Μητσοτάκη για προσπάθεια να καπηλευτούν το συλλαλητήριο.

«Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα. Ο «σεισμός» και τα εκατομμύρια διαδηλωτών που φαντάστηκαν οι διοργανωτές και ο κ. Σαμαράς με τον κ. Μητσοτάκη, που ήθελαν να καπηλευθούν το συλλαλητήριο, παρέμειναν ευσεβείς πόθοι. Ας λύσουν μεταξύ τους τα εσωκομματικά τους», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που το παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες, ανεξαρτήτως απόψεων συγκλίνει στην εκτίμηση ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία», και καταλήγει:

«Γνώμονας της κυβέρνησης είναι το πατριωτικό συμφέρον, η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη. Αυτή την στάση θα τηρήσει αταλάντευτα η ελληνική κυβέρνηση με πατριωτική ευθύνη γιατί κάθε άλλη μόνο σε εθνικές ήττες μπορεί να καταλήξει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top