Πρωτοφανείς εκφράσεις περί «πολιτικού αυτισμού» από το υπουργείο Παιδείας για Μητσοτάκη!

Σκληρή κόντρα για το θέμα του ασύλου

Πρωτοφανείς εκφράσεις του υπ. Παιδείας για Μητσοτάκη

Νέα σκληρή κόντρα για το θέμα του ασύλου ξέσπασε μεταξύ του υπουργείου Παιδείας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το υπουργείο, απαντώντας στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ περί κατάργησής του, χηρσιμοποίησε πρωτοφανείς εκφράσεις, κάνοντας λόγο για εμμονή που «φαίνεται πλέον ότι παίρνει τη μορφή πολιτικού αυτισμού».

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης σε δήλωσή του μας πληροφορεί ότι πέρασε από την οδό Πατησίων, είδε τους μικροπωλητές στο πεζοδρόμιο έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο και υποσχέθηκε και πάλι, όπως και χθες, την κατάργηση του ασύλου. Συμπεράσματα:

Πρώτον, ο κ. Μητσοτάκης για περισσότερα από 10 χρόνια δεν έχει περάσει ούτε από την οδό Πατησίων, ούτε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Αλλιώς θα είχε ξαναδεί τους μικροπωλητές.

Δεύτερον, τα πεζοδρόμια, γενικώς και ειδικώς, δεν προστατεύονται από το άσυλο. Το επιτελείο του καλό είναι να τον ενημερώσει.

Τρίτον, αυτή η εμμονή του κ. Μητσοτάκη με το άσυλο φαίνεται πλέον ότι παίρνει τη μορφή πολιτικού αυτισμού. Ας το προσέξει…» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Το καθεστώς ασύλου στα πανεπιστήμια θα αλλάξει

«Θέλω να επαναλάβω την κατηγορηματική μου δέσμευση ότι θα αλλάξει το καθεστώς του ασύλου. Έτσι ώστε να μπορεί η Αστυνομία αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνει και εντός του Πανεπιστημίου, όποτε εντοπίζεται οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά» είχε δηλώνει – μεταξύ άλλων – χθες ο κ. Μητσοτάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top