Βούτσης: "Όχι, όχι, όχι!" σε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Πήρε αποστάσεις από τον Καμμένο ο πρόεδρος της Βουλής

Βούτσης: "Όχι, όχι, όχι!" σε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό

Επίκεινται σύντομα εξελίξεις με επίκεντρο τη Βουλή, υποστήριξε παίρνοντας αποστάσεις από τον Πάνο Καμμένο και την πρότασή του για δημοψήφισμα  ο πρόεδρος της Βουλής  Νίκος Βούτσης σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους  και πρόσθεσε: "Δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθούν στην Ελλάδα αναχώματα ανάλογα με εκείνα που υπάρχουν στη FYROM και δεν θέλουν λύση".

Ερωτηθείς μάλιστα  για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, ο πρόεδρος της Βουλής  απάντησε χαρακτηριστικά, καθιστώντας σαφές ότι δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα : «Όχι, όχι, όχι!».

Ο κ. Βούτσης διευκρίνισε ότι το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων  θα έχει επίκεντρο τη Βουλή και εκεί οι διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις.  Σε ερώτηση επίσης δημοσιογράφου αν   «θα φτάσουμε μέχρι τον Ιούνιο;» απάντησε  ότι «μπορεί να έχουμε εξελίξεις πιο γρήγορα».

Ανέφερε ακόμα  ότι «εργάζονται» όλοι αυτοί που θέλουν,  αλλά και όσοι δεν  θέλουν λύση και ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που υπήρχε εδώ και 10 χρόνια, ωστόσο ο συσχετισμός στη γείτονα έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της  Βουλής, «υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που τρίβουν τα χέρια τους βλέποντας να εμφανίζονται αναχώματα στη FYROM για να μην υπάρξει λύση» και υπογράμμισε: «Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να έχει τέτοια αναχώματα».  

Η τελευταία  αναφορά προκάλεσε αίσθηση, καθώς κατά κάποιους ερμηνεύεται επίσης  ως ενδεχόμενη απόπειρα τήρησης αποστάσεων από τον Πάνο Καμμένο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top