Ο Καμμένος απαντά στον Ζουράρι για τον χαρακτηρισμό «ακρόκρημνος»

«Ορισμένες φορές ξεπερνά τα εσκαμμένα - Για μένα το θέμα έχει λήξει»

«Δεν είναι κακό αυτό, είναι αυτός που παίρνει ρίσκα και δεν φοβάται τους γκρεμούς. Τον ευχαριστώ πολύ» είπε ο Δημήτρης Καμμένος στον ΑΝΤ1, απαντώντας στον χαρακτηρισμό «ακρόκρημνος» του Κώστα Ζουράρι για τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμη: Ζουράρις: Δεν ξέρω αν θα παραμείνω βουλευτής των ΑΝΕΛ – Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο

«Για μένα προσωπικά έχει λήξει το ζήτημα. Τον σέβομαι και τον αγαπώ, έχουμε κάνει πολλές συζήτησεις με τον Κώστα. Ομως κάποιες φορές ξεπερνά τα εσκαμμένα και δημιουργεί ζητήματα. Η παιδεία δεν είναι να χρησιμοποιούμε τους φιλάθλους στο δημόσιο λόγο» τόνισε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο οποίος είχε δώσει ξεκάθαρο τελεσίγραφο στον Πάνο Καμμένο «ή εγώ ή αυτός», μετά τις δηλώσεις του κ. Ζουράρι που προκάλεσαν σάλο.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν είναι παιδεία τα οπαδικά συνθήματα, ενώ είπε ότι με την παραίτησή του ο κ. Ζουράρις διευκόλυνε την κυβέρνηση.

Αναφορικά με το θέμα του δημοψηφίσματος για την ονομασία των Σκοπίων, είπε πως δεν είναι κάθετα υπέρ γιατί «πάντα μελετώ ποια θα είναι η ερώτηση του δημοψηφίσματος». Όπως είπε δεν θα βρίσκεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ωστόσο

Παράλληλα, τόνισε πως πρέπει να μην επιτρέψουμε να υπάρξει «κάτι αλυτρωτικό» από την πλευρά των Σκοπίων: «Όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν άπαξ και δια παντός και να επιβεβαιωθεί ότι δεν θα επαναληφθούν. Όπως και ότι να ξέρουμε ότι αυτή η χώρα αυτή στο μέλλον ως μέλος του ΝΑΤΟ δεν θα ασκήσει βέτο εναντίον της Ελλάδας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top