Για τη Βίκυ Σταμάτη «σφάζονται» πάλι Πολάκης και Άκης

Για την αναβολή της εκδίκασης της αγωγής της κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Για τη Βίκυ Σταμάτη «σφάζονται» ο Παύλος Πολάκης και ο Ακης Τσοχατζόπουλος. Η βεντέτα τους κρατάει απο τον Νοέμβριο , όταν ο αναπληρωτής υπουργός επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στη σύζυγο του Ακη και έκτοτε έχει πολλά επεισόδια. Αφορμή για το τελευταίο, ήταν η αναβολή που ζήτησε και πήρε ο Παύλος Πολάκης στην εκδίκαση της αγωγής της Βίκυς Σταμάτη.

«Τι θα έλεγα στον κ. Πολάκη; Ότι οι εντολείς του τον χρησιμοποίησαν ως εκτελεστικό όργανο. Είναι βέβαιο ότι θα καθυστερούσαν στην εκδίκαση της υπόθεσης, θα την ανέβαλαν» δήλωσε η ίδια.  

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ : «ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ»-ΠΟΛΑΚΗΣ : «ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΖΕΣ»

Την πρώτη βολή έριξε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.  Αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη «χυδαίο» και «άνανδρο»  ενώ τον κατηγόρησε ότι «τσαλαπάτησε τη γυναίκα του».

Ο αναπληρωτής υπουργός σήκωσε το γάντι χαρακτηρίζοντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο «αμετανόητο»  και πρόσθεσε ότι «δεν καταδέχεται να πάρει λεφτά που δεν του ανήκουν».

Ο καβγάς χόντρυνε κι άλλο, με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να υποστηρίζει ότι «τέτοιες ακραία παράνομα συνταγματικά συμπεριφορές υπονομεύσουν τη Δημοκρατία».

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε μεταξύ άλλων με ανάρτηση στο facebook:  

«Λίγη αιδώς δεν βλάπτει…έστω και τώρα…

ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΙΖΕΣ ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ».

Το σήριαλ  θα έχει προφανώς συνέχεια…

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top