Η συνέντευξη Μητσοτάκη προκάλεσε «καυγά» Μαξίμου-ΝΔ

«Καιρός να σοβαρευτεί» - «Έχετε καταλάβει ότι κυβερνάτε;»

Η συνέντευξη Μητσοτάκη προκάλεσε «καυγά» Μαξίμου-ΝΔ

«Καυγά» ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση προκάλεσε η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έθεσε θέμα δεδηλωμένης εάν ο Πάνος Καμμένος δεν στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης για τη λύση του Σκοπιανού.

Διαβάστε ακόμη: Μητσοτάκης: Να παραιτηθούν αν δεν συμφωνούν για το Σκοπιανό

«Ο κύριος Μητσοτάκης είναι καιρός να σοβαρευτεί και να καταλάβει, ότι ορισμένα εθνικής σημασίας θέματα δε μπορεί να προσεγγίζονται μέσα από το πρίσμα της μικροκομματικής σκοπιμότητας», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Αν έχει σαφή θέση για το ονοματολογικό, καλό θα ήταν να τη γνωστοποιήσει στον ελληνικό λαό. Αν πάλι δυσκολεύεται, γιατί άλλα προτείνει ο αντιπρόεδρός του και άλλα η αδελφή του και πρώην υπουργός Εξωτερικών, ας καταλάβει ότι το πρόβλημά του δε θα γίνει και πρόβλημα της χώρας» καταλήγει.

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Θυμίζουμε στους κ. Τσίπρα και Καμμένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ βρίσκονται στην Κυβέρνηση και όχι στην Αντιπολίτευση. Και καθώς υποθέτουμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους, αναμένουμε μια συγκεκριμένη και κοινή πρότασή τους για το όνομα της ΠΓΔΜ. Διότι όσο βρίσκονται ακόμη στην Κυβέρνηση, εκείνοι έχουν την ευθύνη της διαπραγμάτευσης και όχι τα κόμματα της Αντιπολίτευσης» τονίζει η Πειραιώς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top