Βέλη Καμμένου για «53»: Για ποιόν είναι οδυνηρή η συνεργασία;

Επιμένει στο «όχι» για τον μουφτή

Βέλη κατά της ομάδας των «53» εξαπέλυσε ο Δημήτρης Καμμένος, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

«Δυσαρεστήθηκα από τη δήλωση των “53”, η οποία λέει ότι "η υποχρεωτική και σε ορισμένες περιπτώσεις οδυνηρή συμμαχία με τους ΑΝΕΛ, όσο αυτή διαρκέσει, δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για υπαναχωρήσεις σε κρίσιμα για τη φυσιογνωμία μας ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση σήμερα πρέπει να επαναξιολογηθεί αυτή η συγκυβέρνηση, κλπ.”» είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Είναι οδυνηρό που συνεισηγούμαστε και έχουμε πάρει όλοι το πολιτικό βάρος; Είναι οδυνηρό αυτό; Για ποιον είναι οδυνηρό; Για τους 143 ή για τους εννέα; Εμείς είμαστε εννέα. Δεν είναι καθόλου οδυνηρό για εκείνους και είναι οδυνηρό για εμάς» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Όσον αφορά το ζήτημα της Θράκης, είπε πως εμμένει στη διαφωνία και διάβασε στη συνέχεια «την κατήχηση του κ. Ερντογάν» που απομαγνητοφωνήθηκε από κινητό ότνα μιλούσε στους μαθητές: «Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε αδέλφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία».

«Και θέλετε εσείς, εγώ να ψηφίσω τον μουφτή από τη βάση. Να κάνει τι; Να ψηφίζει ένας από τον Αρκαδία τον αντιπεριφερειάρχη στην Κομοτηνή; Αυτό θέλουμε; Κύριοι, αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, όπως είπε ένας συνάδελφος, θα πρέπει να σεβαστείτε τη σοβαρή μου ψήφο τρία χρόνια. Και ότι έχω τραβήξει από τους εκβιασμούς και όλα αυτά που τράβηξα, όταν έφυγα από υπουργός εκείνο το βράδυ, κι εγώ και η οικογένεια μου. Και θα σεβαστείτε την ψήφο μου και αυτό που κάνω κι εγώ και οι ΑΝΕΛ, διότι δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε, ούτε για να κάνουμε κουτσομπολιό. Στηρίζουμε την πατρίδα, στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά όλα έχουν ένα όριο και επί προσωπικού μιλάω» κατέληξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top