«Κίνημα Αλλαγής»: Αυτό θα είναι το όνομα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Την άνοιξη το συνέδριο – Έως τότε στη Βουλή θα παραμείνουν αυτόνομα κόμματα η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι- Νέα ενημέρωση 21.58

Και το όνομα αυτού… Κίνημα Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκαν στο γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή και αποφάσισαν να προτείνουν αυτή την ονομασία για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Οι δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες (ΚΟ) των κομμάτων θα συνεδριάσουν από κοινού την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου μαζί με τα Πολιτικά Συμβούλια και θα εκλέξουν συντονιστικά όργανα.

Το συνέδριο του νέου φορέα θα γίνει την άνοιξη και μέχρι τότε τα δύο κόμματα θα διατηρήσουν την αυτονομία τους.

«Δεν θα είναι είδηση οι συναντήσεις μας πια, θα είναι κατι συνηθισμένο. Προχωράμε σ’ ένα μεγάλο ανοικτό δημοκρατικό συνέδριο που θα εκφράσει όλες τις δυνάμεις» σχολίασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του νέου φορέα.

«Ένα μεγάλο συνέδριο για κάτι νέο, για ένα ενιαίο κόμμα» προανήγγειλε, εξάλλου, ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Είμαστε αποφασισμένοι εν ολίγοις να γεννήσουμε κάτι νέο το οποίο θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ημερών» είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Η κ. Γεννηματά έχει προγραμματίσει για αύριο το μεσημέρι, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη και την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top