Βούτσης: Ένα εκατομμύριο ευρώ από τη Βουλή στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Ο πρόεδρος της Βουλής πρότεινε τη διάθεση αυτού του ποσού από τον προϋπολογισμό της Βουλής για τους πληγέντες - Νέα ενημέρωση 14:01

Τη διάθεση ποσού τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ προς τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής, από τον προϋπολογισμό της Βουλής πρότεινε ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει και η Βουλή στην επούλωση των πληγών. 

«Άνετα θα μπορούσαν να είναι περισσότερα ή λιγότερα τα κονδύλια, στα πλαίσια του Μεσοπροθέσμου είναι ο προϋπολογισμός της Βουλής και προτείνω στη Βουλή να εγγράψει άμεσα ένα ποσό της τάξης τουλάχιστον του 1 εκατομμυρίου ευρώ, για βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Βούτσης και πρόσθεσε:

«Αυτό νομίζω είναι μια αυτονόητη από την πλευρά μας διαδικασία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Βουλή είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό που γίνεται στην κοινωνία. Και πέρυσι και φέτος, πρέπει να ξέρετε υπήρξε υψηλή χορηγική προσπάθεια από την πλευρά της Βουλής και προς τα σχολεία της Περιφέρειας (για τα οποία υπήρξε η επιπλέον επιβάρυνση με τα απογευματινά μαθήματα για τα προσφυγόπουλα)».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top