ΝΔ: «Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας»

Απάντηση και με ανακοίνωση στο Μέγαρο Μαξίμου για τις θέσεις της Μ. Ξαφά

ΝΔ: Η υπονόμευση της χώρας έχει ονοματεπώνυμο: Α. Τσίπρας

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση εξέδωσε η ΝΔ μετά και την αντίδραση μέσω πηγών της προηγουμένως  στα επικριτικά σχόλια κυβερνητικών κύκλων για τις θέσεις που εξέφρασε η Μιράντα Ξαφά σε επενδυτές στο Λονδίνο,  σύμφωνα με  δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Διαβάστε επίσης:  ΝΔ εναντίον Μαξίμου: Μην ψάχνετε τρόπους να καλύψετε το σκάνδαλο Καμμένου.

Το δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κ. Ξαφά υποστήριξε ότι οι  τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση, δεν θα κλείσει η τρίτη αξιολόγηση και ότι  ο κ. Μητσοτάκης, αφού γίνει πρωθυπουργός το 2018, θα υπογράψει νέο Μνημόνιο.

  «Το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην απελπισία του καταφεύγει καθημερινά πλέον σε συκοφαντίες και ψέματα. Η τελευταία ανακοίνωσή του πρωθυπουργού για την κυρία Ξαφά στερείται κάθε σοβαρότητας. Η κυρία Ξαφά δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη. Αντιθέτως ο κ. Καμμένος είναι συναρχηγός του κ. Τσίπρα. Θα δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας για τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου ή θα συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση διακινώντας ανοησίες;» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.   

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ακόμα στην ίδια ανακοίνωση:

«Ως προς την ουσία τώρα: Εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα που πολεμούσε και πολεμά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί με κάθε ευκαιρία επενδυτές στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα που η ανερμάτιστη Κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να τις διώξει.

Οι πολίτες θυμούνται καλά ότι ο κ. Τσίπρας, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, υπονόμευε κάθε επένδυση και καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ που δήθεν θα καταργούσε και τους φόρους τους επειδή τάχα θα έφερνε σεισάχθεια.

Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν από καιρό ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top