Το «αντίο» του Βαρουφάκη στην Ελλάδα για να κατέβει υποψήφιος στη… Γερμανία

Τώρα θέλει να αποδείξει ότι η πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης είναι κατά των Γερμανών

Υποψήφιος στη Γερμανία για τις ευρωεκλογές του 2019, θα είναι ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του ευρωπαϊκού ιστότοπου euractiv  ο οποίος μίλησε μαζί του και  φιλοξενεί συνέντευξή του. 

Όπως μετέδωσε ο πολιτικός συντάκτης Πέτρος Μποτσαράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα,  ο  ίδιος δεν το έχει διαψεύσει. Στόχος του Γιάννη Βαρουφάκη, σύμφωνα με το Euractive,  είναι να αποδείξει ότι η πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης είναι κατά των Γερμανών και πως είναι εφικτή η ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μπορείτε να δείτε τον πρώην υπουργό Οικονομικών σε συνάνθροιση που είχε χθες με υποστηρικτές του DM σε ένα καφέ στο Παρίσι.

Στην συνέντευξη του ο κ. Bαρουφάκης καλεί τον Εμμανουέλ Μακρόν να βάζει βέτο σε όλα τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  όπως είχε κάνει κάποτε ο Nτε Γκ αποσύροντάς τους  Γάλλους αξιωματούχους από τα ευρωπαϊκά όργανα για να πείσει την Γερμανία να αλλάξει στάση.

Φυσικά τα σχόλια δίνουν και παίρνουν. «Μια χαρά τακτοποίησε την Ελλάδα, τώρα ας φροντίσει και για την Γερμανία»  λένε οι επικριτές του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top