Αλλάζει στάση ο Βασίλης Λεβέντης: Δεν είπα ότι τη Δευτέρα παραιτούμαι - Στο τέλος θα κάνει πίσω ο Τσίπρας

Τι είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μετά τις χθεσινές δηλώσεις του περί παραίτησης

Μπορεί χθες ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να απειλούσε με παραίτηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρω τις αποφάσεις μου. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κι αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα, από σήμερα ούτε την καλημέρα μου δεν έχει», σήμερα όμως άλλαξε στάση.

Ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είμαι εδώ για να δραπετεύσω, είμαι εδώ για να πιέζω. Στο τέλος θα κάνει πίσω ο Τσίπρας».

Νωρίτερα το πρωί, μιλώντας στον Αντ1 δήλωσε: «Ο ΠτΔ έχει ένα μήνα διορία, βάσει Συντάγματος, για να υπογράψει. Αν υπογράψει, όλα είναι ανοιχτά.  Θα είναι ασέβεια του κ. Παυλόπουλου προς τον ελληνικό λαό».

Στην ερώτηση αν θα παραιτηθεί τη Δευτέρα, ήταν πιο μαζεμένος και είπε: «Αυτό τους ενδιαφέρει. Να πεθάνει ο Λεβέντης. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν ο κ. Παυλόπουλος αγνοήσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Πέρασαν ένα νομοσχέδιο στη ζούλα. Δεν νομίζω να υπογράψει. Αν το κάνει, θα αποδείξει ότι είναι τεκνό του ΣΥΡΙΖΑ. Αν υπογράψει, πρέπει να αντιδράσουμε» και κατέληξε: «Δεν είπα ότι τη Δευτέρα παραιτούμαι», κατέληξε ο κ. Λεβέντης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top