Μητσοτάκης: «Θα γίνουν εκλογές γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά»

Τι είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ συνομιλώντας με κατοίκους του Κιλκίς - Νέα ενημέρωση 22:14

Περιοδεία στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Το πρωί, επισκέφθηκε την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού «Πόντος» στη Νέα Σάντα Κιλκίς και στη συνέχεια την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας (ΚΕΒΕ), μια επιχείρηση που ανταγωνίζεται επάξια μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε τη βιομηχανία επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL και μετά επιθεώρησε και το εργοτάξιο κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου που θα συνδέει το Κιλκίς με τη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, επισκέφθηκε επίσης το Αρχαιολογικό Μουσείο του Κιλκίς, που φιλοξενεί ευρήματα από ανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή, που χρονολογούνται από την προϊστορική περίοδο.

Τέλος, περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Κιλκίς, όπου συνομίλησε με πολίτες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τα προβλήματα της καθημερινότητας. 

Μιλώντας με κατοίκους της πόλης, ο κ. Μητσοτάκης, αφού ανέφερε ότι το Κιλκίς «είναι συνυφασμένο με την πρωτογενή παραγωγή και ιδίως την κτηνοτροφία», υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αντιλαμβάνεται «την ανάπτυξη για τη χώρα δίχως υγιή και ανταγωνιστικό πρωτογενή τομέα».

Επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει ένα ευρύ «πλέγμα πολιτικών για μια σειρά ζητημάτων, όπως ο Φ.Π.Α. στα αγροτικά εφόδια, το ζήτημα των ελληνοποιήσεων κ.α.» και δεσμεύτηκε ότι ως επόμενη Κυβέρνηση της χώρας «θα δώσει απόλυτη προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, τόνισε: «Θα γίνουν εκλογές γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά. Εμείς δεν διχάζουμε. Εμείς ενώνουμε όλους τους Έλληνες. Απέναντι σε μια Κυβέρνηση που λέει ψέματα, προτάσσουμε αλήθεια και ορθό λόγο. Ο κ. Τσίπρας κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του. Εμείς κάνουμε σοβαρές προτάσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top