Το Business Report της Παρασκευής 6/10 από το STAR

Οι ειδήσεις από τον κόσμο των επιχειρήσεων και οι σημερινές ισοτιμίες

Αυτές είναι μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις της Παρασκευής 6/10 από τον κόσμο των επιχειρήσεων, όπως τις επιμελήθηκε ο οικονομικός συντάκτης Γιώργος Νικολόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με την Πόπη Τσαπανίδου.

Στη Νέα Υόρκη η Ελληνική start-up Blueground

Στην αγορά της Αμερικής, εισέρχεται η Blueground, η ελληνική start-up που δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλοξενίας και προσφέρει διαμερίσματα σε στελέχη εταιριών, πρεσβειών και άλλων οργανισμών για μεσαίο ή μεγάλο χρονικό διάστημα διαμονής.

Ιπτάμενα ταξί από την Airbus το 2018

Μέχρι το τέλος του 2018 θα τεθούν σε λειτουργία τα ιπτάμενα ταξί, σύμφωνα με την Airbus, η οποία ανακοίνωσε ότι βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος για το σχέδιό της.

Φεύγει από Καταλονία η Banco Sabadell

Η ισπανική τράπεζα Banco Sabadell έχει αποφασίσει να μεταφέρει την έδρα της από την Καταλονία στην Αλικάντε, σύμφωνα με δημοείευμα της ισπαανικής El Pais.

29 ξενοδοχεία HILTON στην Αφρική

Η Hilton  σχεδιάζει να δαπανήσει 50 εκατ. δολάρια τα επόμενα 5 χρόνια για να ανακαινίσει και να αλλάξει το εμπορικό σήμα σε 29 ξενοδοχεία σε όλη την Αφρική.

Η Goldman Sachs εξετάζει διαπραγμάτευση Bitcoin

Το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απ΄ευθείας διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, όπως είναι το bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα, φέρεται να εξετάζει η Goldman Sachs.

Οι ισοτιμίες νομισμάτων του χρυσού και της λίρας

1 ευρώ= 1,1689 δολάρια

Ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top