«Ναι» από ΑΝΕΛ στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» και την αλλαγή φύλου

Μητσοτάκης: «Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό της πολιτικής»

Λήξη συναγερμού στο κυβερνητικό στρατόπεδο σήμανε χθες,  καθώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έστω και με διαρροές αποφάσισαν να ψηφίσουν την τροπολογία  του υπουργείου Δικαιοσύνης για την τουρκική Ένωση Ξάνθης και το νομοσχέδιο που αφορά στην αλλαγή φύλου.

Σε μυστική σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε να υπάρξει μια προσθήκη στην επίμαχη τροπολογία, την οποία πρόσφατα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αρνήθηκαν να ψηφίσουν. Με την προσθήκη θα γίνεται σαφές πως δεν αμφισβητείται η εθνική ασφάλεια της χώρας.

Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων λένε «ναι» και στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου με επιφυλάξεις. Ήδη ο Κωνσταντίνος Κατσίκης είπε θα το καταψηφίσει.

Το παρασκήνιο και… το παράπονο: Τι έγινε στη χθεσινή σύσκεψη στο Μαξίμου για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Βούτσης για τα νομοσχέδια και την στάση των ΑΝΕΛ: Η Βουλή πρέπει να κάνει την δουλειά της

 

Ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος δήλωσε χθες «Εμείς στους ΑΝΕΛ, έχουμε κατακτήσει ένα δικαίωμα σε τέτοιου είδους θέματα, να έχουμε την ψήφο κατά συνείδηση».

«Τρικλοποδιά» σε Μαξίμου από Κατσίκη (ΑΝΕΛ): Δεν ψηφίζω την αλλαγή φύλου!

Αστερίσκος από Καμμένο για Τουρκική Ένωση Ξάνθης: Δεν ψηφίζω εάν…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους κατηγορεί για πολιτική συναλλαγή. «Τσίπρας και Καμμένος πάνε σφιχταγκαλιασμένοι στον βυθό της πολιτικής» είπε στη συνεδρίαση των Τομεαρχών.

«”Βάστα με να σε βαστώ που λέμε”, γιατί χωρίς το συγκυβερνήτη του δεν υπάρχει εξουσία» δήλωσε χθες η Φώφη Γεννηματά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100,3.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top