Βούτσης για τα νομοσχέδια και την στάση των ΑΝΕΛ: Η Βουλή πρέπει να κάνει την δουλειά της

Αισιόδοξος για την πορεία της χώρας μετά την ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης

Βούτσης για στάση ΑΝΕΛ: Η Βουλή να κάνει τη δουλειά της

 

 «Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει το αποτύπωμά της και η Βουλή πρέπει να κάνει τη δουλειά της» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, σχετικά με τα νομοσχέδια και την στάση των ΑΝΕΛ.   

 «Τις ωδίνες της σύγκλισης πάνω σε νομοσχέδια, τις έχουμε περάσει με επιτυχία στην συγκυβέρνηση ως σήμερα» ανέφερε επίσης ο πρόεδρος της Βουλής.  

Διαβάστε ακόμη: "Τρικλοποδιά" σε Μαξίμου από Κατσίκη (ΑΝΕΛ): Δεν ψηφίζω την αλλαγή φύλου!

Για τα επίμαχα σχετικά με την στάση των ΑΝΕΛ ζητήματα, ο κ. Βούτσης επισήμανε ότι η ΝΔ δεν έχει ανακοινώσει τι θα ψηφίσει. «Στο ζήτημα της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στα σωματεία της Θράκης και σε αυτό της ταυτότητας φύλου, η ΝΔ δεν έχει πει τη δική της θέση,  περισσότερο κέρδισε χρόνο μέχρι να διευκρινίσει τη δική της άποψη και κρύβεται πίσω από το ότι δεν τα έχουν βρει στην κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Βούτσης.

Σχετικά με τα πρόσφατα γκάλοπ ο πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε φάση σταθεροποίηση και ότι διαμορφώνει πλέον την ατζέντα, μετά  την ολοκλήρωση της β' αξιολόγησης, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της χώρας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top