Πανηγυρίζει ο Πολάκης για τη στήριξη Μαραντόνα σε Μαδούρο: « Έβαλε πάλι ο Θεός το χέρι του»

Ποτάμι: Καλύτερα να βάλει το χέρι του ο Πολάκης να λυθεί το πρόβλημα με τις εξετάσεις των καρκινοπαθών γυναικών

Πανηγυρίζει ο Πολάκης για τη στήριξη Μαραντόνα σε Μαδούρο

«Έβαλε, πάλι, ο Θεός το χέρι του» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του  στο facebook, πανηγυρίζοντας για την στήριξη του διάσημου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Μαραντόνα και ποστάροντας την ανάρτηση του κομματικού site του ΣΥΡΙΖΑ (left.gr) με τίτλο: «Στήριξη Μαραντόνα στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας: “Είμαστε Τσαβίστας μέχρι θανάτου”».

Για τους γνωρίζοντες τα ποδοσφαιρικά η φράση «έβαλε ο Θεός το χέρι του» παραπέμπει στην δήλωση που είχε κάνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα,  όταν η Αργεντινή είχε αποκλείσει την Αγγλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ της Αργεντινής,  το 1986, με γκολ που είχε σημειώσει ο ίδιος με το…  χέρι, λέγοντας τότε ότι «έβαλε ο Θεός το χέρι του».        

Η στήριξη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας της χώρας μας σε ένα καθεστώς που κατηγορείται για νοθεία, κατάφωρη παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εκτελέσεις αντιφρονούντων που διαμαρτύρονται στους δρόμους  εναντίον του, δεν ενθουσίασε πάντως το Ποτάμι.  Σε  ανακοίνωσή του το συγκεκριμένο κόμμα τον καλεί αντί για πανηγυρισμούς σχετικά με την στήριξη Μαραντόνα στον Μαδούρο, να…  βάλει το χέρι του και να επιλυθεί το ζήτημα που προέκυψε με την εξέταση των γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του Ποτάμι:       

«Aντί ο κ. Πολάκης να αναλώνεται σε πανηγυρισμούς για την στήριξη Μαραντόνα σε Μαδούρο και να μιλάει για το χέρι του Θεού, ας βάλει το χέρι του ο υπουργός και ας υπογράψει τη νέα υπουργική απόφαση που θα καλύψει το κόστος της εξέτασης Oncotype DX για να σταματήσει η ταλαιπωρία εκατοντάδων γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού».     

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top