Συγχαρητήρια σε Στεφανίδη από σύσσωμη την πολιτειακή και την πολιτική ηγεσία

Για την παγκόσμια χρυσή επιτυχία της

Συγχαρητήρια σε Στεφανίδη από την πολιτική ηγεσία

Να συγχαρεί την Κατερίνα Στεφανίδη για τη νέα επιτυχία της, με το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, έσπευσε σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

«Η παγκόσμια χρυσή επιτυχία σας επισφραγίζει, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την ήδη εμβληματική αθλητική σας πορεία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου. Τη μοναδική αυτή επιτυχία σας συμπληρώνει το διαχρονικώς κορυφαίο ήθος σας» τονίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε συγχαρητήριο τηλεγράφημά του προς την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη που συνεχίζει με τις διακρίσεις & το ήθος της να μας κάνει υπερήφανους» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Η Κατερίνα Στεφανίδη απέδειξε και απόψε στο Λονδίνο την τεράστια κλάση της κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Πλέον είναι εν ενεργεία παγκόσμια πρωταθλήτρια, πρωταθλήτρια Ευρώπης και χρυσή Ολυμπιονίκης. Η νέα τεράστια επιτυχία της έδειξε στα πέρατα του κόσμου ότι ο ελληνικός αθλητισμός μάχεται και παρά τις δυσκολίες πρωταγωνιστεί! Κατερίνα σε ευχαριστούμε για όσα μας χαρίζεις δίνοντας μας τη δύναμη για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Ελλάδα ψηλά» δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη Αικατερίνη! «Χρυσή» η Στεφανίδη και στο Παγκόσμιο

«Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Σταφανίδη για το χρυσό στο Λονδίνο.  Αχτύπητη! Ανίκητη! Μας γέμισε περηφάνια ξανά!», έγραψε από την πλευρά του επίσης στο στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Η Κατερίνα Στεφανίδη μας έκανε για ακόμη μία φορά υπερήφανους.. Το χαμόγελο της είναι πηγή αισιοδοξίας, δύναμης και δυνατών συναισθημάτων. Θερμά συγχαρητήρια για τη σπουδαία επιτυχία» τόνισε σε tweet της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Η αξία της Ελλάδας της αριστείας σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο. Μπράβο Κατερίνα! 4,91 και συνεχίζουμε!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για τη νέα της επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Λονδίνο, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμά της. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή συνέχεια» δήλωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μας έκανε όλους υπερήφανους. Μαζί με το χρυσό μετάλλιο σήκωσε και την Ελλάδα στα ύψη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την χώρα μας. Όποιος δουλεύει σκληρά, με σχέδιο και βάζει στόχους έχει και επιτυχίες. Και η Κατερίνα τα έχει όλα αυτά. Μπράβο χρειαζόμαστε αυτές τις στιγμές» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει με σκληρή προσπάθεια και επιμονή να κατακτά κορυφές στο επί κοντώ. Για ακόμη μια φορά ανέβασε την Ελλάδα στα ύψη και έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Θερμά συγχαρητήρια» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top