Χαμός για την έδρα! Μεγαλοοικονόμου- Καλλιάνος: Αν την παραδώσω, είναι σαν να τους εκβιάζω- Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να την παραλάβω

Τι ειπώθηκε από τους πρώην βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων και γιατί

Χαμός για την έδρα! Μεγαλοοικονόμου- Καλλιάνος: Αν την παραδώσω, είναι σαν να τους εκβιάζω- Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να την παραλάβω

Τους λόγους της αποχώρησής της από την Ένωση Κεντρώων γνωστοποίησε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, αποκαλύπτοντας παράλληλα μία ιδιαίτερη στιχομυθία που είχε με τον Βασίλη Λεβέντη. Η ίδια εξήγησε γιατί δεν παρέδωσε την έδρα, καθώς επιλαχών είναι ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος είναι πλέον στέλεχος της ΝΔ.

«Τα δύο χρόνια που πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις δεν είχα συνεργάτες. Ήταν ένα κόμμα που ήταν τελείως ασυντόνιστο. Δεν υπήρχαν συνεργάτες που να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Να μπορέσεις να προσφέρεις. Το είχα επανειλημμένως τονίσει και στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ήμουν η κακιά του κόμματος» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Μεγαλοοικονόμου στον Real FM.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δήλωσε ότι με ευχαρίστηση θα παρέδιδε την έδρα, αλλά εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί: «Ευχαρίστως θα την παρέδιδα. Ξέρετε όμως γιατί δεν το κάνω; Γιατί θα ήταν ένας εκβιασμός. Ξέρετε πίσω από μένα ποιος είναι; Ο κ. Καλλιάνος, ο οποίος έχει φύγει από την Ένωση Κεντρώων και έχει πάει στη ΝΔ. Ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιάνος και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος «και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε», διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω, είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω».

Καλλιάνος: Δεν θέλω την έδρα, να την παραδώσει

Το στέλεχος της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος απάντησε στη δήλωση της κυρίας Μεγαλοιοκονόμου, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από την ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων.

«Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ. Κανένα δωράκι από την Ένωση Κεντρώων ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο πόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδώσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιάννης Καλλιάνος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top