Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με την συμμετοχή 6 υπουργών για το πρόβλημα με τα σκουπίδια

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για την αντίδραση της κυβέρνησης

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με την συμμετοχή 6 υπουργών για το πρόβλημα με τα σκουπίδια

Σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου για το τεράστιο πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων, μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους συμβασιούχους και το αδιέξοδο που έχει προκύψει λόγω των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ.          

Στην σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος  Σκουρλέτης, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης,  η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Όλγα Γεροβασίλη και  ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, σε μια αναζήτηση όλων των δυνατών λύσεων για τους συμβασιούχους.  

Στη σύσκεψη συμμετέχει επίσης ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, δίνοντας λαβή για ερμηνείες που ξεκινούν από τους νομικούς τρόπους που αναζητά η κυβέρνηση για να στραφεί δικαστικά κατά των κινητοποιήσεων, μέχρι το ενδεχόμενο πολιτικής επιστράτευσης (το οποίο πάντως  έχει απορρίψει κατηγορηματικά ως ενδεχόμενο στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ).

Συμμετέχει τέλος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, λόγω των προβλημάτων δημόσιας υγείας που έχουν προκύψει από την συσσώρευση απορριμμάτων.       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top