ΣΦΑΓΗ για την ΕΡΤ! Οι δηλώσεις Κικίλια που άναψαν φωτιές – ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουν πάλι «μαύρο»

Σκληρή ανακοίνωση από ΠΟΣΠΕΡΤ: Φτάνει πια με όλους αυτούς τους ντιλερς της διαπλοκής και του «μαύρου»

Νέα πολιτική αντιπαράθεση για την ΕΡΤ ξέσπασε στον απόηχο των δηλώσεων του Βασίλη Κικίλια για τη δημόσια τηλεόραση.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, μιλώντας στην Κοζάνη, τόνισε πως «η ΕΡΤ σε αυτό το μέγεθος είναι μη βιώσιμη» και υπογράμμισε πως «αν κοιτάξει ο ελληνικός λαός τον λογαριασμό της ΔΕΗ, εκείνος πληρώνει».

«Φυσικά να υπάρχει κρατικό κανάλι, φυσικά να μεταδίδει αλλά είναι αξιόπιστο» συμπλήρωσε  ο κ. Κικίλιας, λέγοντας πως η ΕΡΤ είναι ένα αυστηρά κομματικό κανάλι στο οποίο γίνεται «σπέκουλα και προπαγάνδα».

ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλύπτεται η νοσταλγία της ΝΔ στο «μαύρο» στην ΕΡΤ

Οι δηλώσεις του κ. Κικίλια προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τον εκπρόσωπο της ΝΔ ότι νοσταλγεί το «μαύρο».

«Με περισσή υποκρισία, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του “μαύρου” και του μορφώματος “ΝΕΡΙΤ” στο οποίο ο κ. Σαμαράς είχε δώσει συνέντευξη απαντώντας σε ερωτήσεις που έκανε ο ίδιος στον εαυτό του, θυμήθηκε ξαφνικά τους Έλληνες φορολογούμενους. Αυτούς που φέσωσε με τα θαλασσοδάνεια των -ανακεφαλαιοποιημένων με τα χρήματα τους- τραπεζών στα ιδιωτικά ΜΜΕ, αυτούς που υπονόμευσε με το κλείσιμο της πλεονασματικής ΕΡΤ, προκειμένου να περάσει υπό τον έλεγχο των καναλαρχών το ψηφιακό σήμα μέσω της Digea. Αυτούς που φέσωσε με τις υπέρογκες “εξωτερικές παραγωγές” που αφορούσαν μια κάστα ανθρώπων οι οποίοι, όλως τυχαίως, σχετίζονταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» τονίζει η Κουμουνδούρου.

«Το αντιδημοκρατικό παραλήρημα του κ. Κικίλια δεν αφορά κανέναν πέρα από τη γνωστή κλίκα των καναλαρχών, στην οποία το κόμμα του δίνει καθημερινά εξετάσεις» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΣΠΕΡΤ: Φτάνει πια με όλους αυτούς τους ντίλερς της διαπλοκής και του «μαύρου»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε, εξάλλου, η ΠΟΣΠΕΡΤ κάνοντας λόγο για «ντίλερς της διαπλοκής και του “μαύρου”».

H ΠΟΣΠΕΡΤ μιλά για «μνημείο ανόητης προπαγάνδας εναντίον της ΕΡΤ» και χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως «θιασώτες των μνημονίων» που «ξεπερνούν τον Γκέμπελς».

«Όταν “ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος”, θέλει να κρύψει τα ίχνη του. Εδώ συναντάμε το οξύμωρο ο “δολοφόνος” να προειδοποιεί τρομοκρατώντας για το τι μπορεί να κάνει αν στο απώτερο μέλλον νομιμοποιηθεί και επανέλθει» σημειώνει –μεταξύ άλλων- η ΠΟΣΠΕΡΤ και καταλήγει: «Φτάνει πια με όλους αυτούς τους ντίλερς της διαπλοκής, της αδιαφάνειας, της κατακρεούργησης της δημοκρατίας, του “μαύρου”».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top