Δένδιας: Το θέμα του χρέους τέθηκε σε λάθος στιγμή – Τεράστιο το σφάλμα της κυβέρνησης

Χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ερασιτεχνική και μη ικανή»

Δένδιας: Το θέμα του χρέους τέθηκε σε λάθος στιγμή – Τεράστιο το σφάλμα της κυβέρνησης

Για πολύ κακό timing έκανε λόγο ο Νίκος Δένδιας όσον αφορά το θέμα του χρέους, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έκανε τεράστιο λάθος που το έθεσε στην παρούσα φάση.

«Το χρέος είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα, αλλά η πρόταξή του σε χρόνο μη κατάλληλο είναι ένα τεράστιο λάθος και μία τεράστια παγίδα στην οποία έχει μπει δύο φορές αυτή η ερασιτεχνική και μη ικανή κυβέρνηση. Η κυβέρνηση χειρίζεται από την αρχή όλα τα θέματα της διαπραγμάτευσης με λάθος τρόπο δυστυχώς, άρα πολλά πράγματα φοβάμαι δεν μπορούμε να περιμένουμε, μακάρι να διαψευστούμε, αλλά φοβόμαστε πάρα πολύ» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στο Πρακτορείο FM.

Σχολιάζοντας τη στάση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αλλά και της γερμανικής πλευράς γενικότερα, ο κ. Δένδιας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η γερμανική πλευρά έχει πάψει να παίρνει πολύ στα σοβαρά την ελληνική κυβέρνηση».

Ο κ. Δένδιας, ως πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρθηκε και στο θέμα με το Μενίδι και την εγκληματικότητα στην περιοχή.

«Πρόκειται για γνωστό θέμα. Στο παρελθόν, είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια καταρχήν αστυνόμευσης, δηλαδή καταστολής, ενίσχυσης της αστυνομικής παρουσίας μέσω ενός νέου τμήματος σε ένα σχολείο που ήταν στη διαδικασία παραχώρησης. Βεβαίως αυτό θα σήμαινε την ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος, σε συνδυασμό με τις πολιτικές των υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας που θα έπρεπε να προσβλέπουν στην εκπαίδευση των παιδιών των Ρομά. Να πάνε τα παιδιά στο σχολείο, να μη φεύγουν από το σχολείο, να μην αναπαράγεται η εγκληματικότητα» σημείωσε ο κ. Δένδιας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top