Σόιμπλε και Μέρκελ ΚΛΕΙΝΟΥΝ την πόρτα της Συνόδου Κορυφής στον Τσίπρα! «Αυτό είναι θέμα των υπουργών Οικονομικών…»

Υπαινιγμοί από τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ για τις σχέσεις Τσίπρα- Τσακαλώτου- Πρώτη ανάρτηση 13-06-2017 17:57

Ο Αλέξης Τσίπρας διαμήνυσε ότι σκοπεύει να προσφύγει στην Σύνοδο Κορυφής αν δεν υπάρξει λύση για το χρέος, τόσο στον Ντόναλντ Τουσκ, όσο και στους υπουργούς του, κατά τη διάρκεια του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε όμως, εκτός από την αισιοδοξία που εξέφρασε ότι θα υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της Πέμπτης,  παράλληλα, απέκλεισε κατηγορηματικά τις βλέψεις του Έλληνα Πρωθυπουργού για προσφυγή στη Σύνοδο Κορυφής, μιλώντας σε συνέδριο για τις προοπτικές των οικονομιών του G20 στο Βερολίνο.

Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, αναφερόμενος στις κινήσεις του κ. Τσίπρα για παραπομπή του ελληνικού Ζητήματος στη Σύνοδο Κορυφής, είπε συγκεκριμένα: «Συνεχίζει να λέει συνεχώς αυτό. Και η καγκελάριος του απαντά ξανά και ξανά: Αλέξη, αυτό το θέμα είναι για τους υπουργούς οικονομικών».

Σπόντες Σόιμπλε για σχέσεις Τσίπρα- Τσακαλώτου

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ προχώρησε μάλιστα περισσότερο κάνοντας υπαινιγμούς και για τις σχέσεις Τσίπρα-Τσακαλώτου, λέγοντας: «Δεν έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Οικονομικών του για να επιτύχει ένα καλό αποτέλεσμα; Αυτό δεν αξίζει στον κ. Τσακαλώτο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top