Καταγγελία Τόσκα για Δυτική Αττική: Υπάρχει συνενοχή κρατικών οργάνων με εγκληματίες

«Έχουμε κάνει πολλά, πριν έναν χρόνο δεν τολμούσε να μπει περιπολικό στην περιοχή»

«Στα δύο χρόνια δεν λύνεται το πρόβλημα, ούτε στα επόμενα δύο θα λυθεί» είπε ο Νίκος Τόσκας αναφερόμενος στο «άβατο» (όπως και ο ίδιος το χαρακτήρισε) της περιοχής του Μενιδίου.

«Όταν κάποιοι για λόγους προπαγανδιστικούς πρότασσαν το πολύ μικρότερο πρόβλημα των Εξαρχείων, εγώ μιλούσα για το σοβαρό πρόβλημα της Δυτικής Αττικής. Οι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Όχι όμως στα κροκοδείλια δάκρυα αυτών που δημιούργησαν το πρόβλημα. Έχουμε κάνει πάρα πολλές επιχειρήσεις, πριν ένα χρόνο δεν τολμούσε η αστυνομία να μπει στην περιοχή, έμπαινε μέσα ένα περιπολικό και έφευγε πετροβολημένο» πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον Flash 96.

Ο ίδιος, προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία: ότι υπάρχει συνενοχή κρατικών οργάνων και εγκληματιών στην ανομία.

«Η Δυτική Αττική είναι 5 δήμοι, από τα Μέγαρα ως το Ίλιον. Σε αυτές τις περιοχές καλλιεργήθηκε η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα συστηματικά για πάρα πολλά χρόνια. Τα ναρκωτικά και τα όπλα δεν φυτρώνουν. Από κάπου μπαίνουν και από κάπου βγαίνουν. Δεν υπήρχε καμία πληροφόρηση, τίποτα. Για να μην πω ότι υπήρχε συνενοχή κρατικών οργάνων με εγκληματίες της περιοχής» είπε ο κ. Τόσκας για συμπληρώσει ότι δεν μιλάει στον αέρα.

Μάλιστα, ο κ. Τόσκας έστειλε και ένα μήνυμα για τα χθεσινά επεισόδια: «Αυτοί οι οποίοι φόρεσαν τις κουκούλες χθες, να ξέρουν καλά και αυτοί που τους καθοδηγούν και τους προέτρεψαν, ότι εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top