ΚΟΝΤΡΑ Τσακαλώτου- Βορίδη! Χατζηδάκης: «Έχετε πουλήσει την ψυχή σας»

Διαξιφισμοί στη Βουλή για τα νέα μέτρα

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή. Η κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση ο Νίκος Φίλης έδωσε πάτημα στα κόμματα της αντιπολίτευσης να σφυροκοπήσουν την κυβέρνηση ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr.

Χατζηδάκης: «Έχετε πουλήσει την ψυχή σας»- Κόντρα Τσακαλώτου με Βορίδη

«Η συμφωνία και τα μέτρα σηματοδοτούν την παραμονή της χώρας στους μνημονιακούς καταναγκασμούς» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Φίλης.

Όταν πήρε τον λόγο ο Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην ατάκα Φίλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχετε βαθιά κρίση, την εξέφρασε ο Φίλης, τι είπε; Πόσα να κάνεις αντίθετα στα πιστεύω σου μέχρι να χάσεις την ψυχή σου…ψυχή βαθιά τόσο βαθιά που χάθηκε».

Στο σημείο που πήγε να απαντήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ακούγεται από τα έδρανα ο Κωστής Χατζηδάκης να λέει: «Γιατί έχετε πουλήσει την ψυχή σας» και ο Πάνος Σκουρλέτης ανταπαντά: «Πού την βρήκατε την ψυχή στα ταμεία της Siemens;»

Τσακαλώτος: «Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε την υποστήριξή σας 3 μέρες πριν το Eurogroup;»

Βορίδης: «Πότε το είπαμε εμείς αυτό; Έχετε την ευλογία μας, τις ευχές μας να πάτε να φέρετε την καλύτερη ρύθμιση για το χρέος»

Τσακαλώτος: «Ευχαριστούμε για τις ευχές».

Δείτε επίσης: Ένταση και επικές ατάκες στη Βουλή! «Τα σχολικά γεύματα είναι δείγμα αναπτυγμένης χώρας»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top