Σφοδρή αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση Κασιδιάρη στον Δένδια

Αιτία η αιχμή της Πειραιώς ότι η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ  μετά την επίθεση  του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια.

Η αρχή έγινε όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις  Γεωργιάδης,  σε δήλωσή του υποστήριξε  ότι  η Χρυσή Αυγή προσέφερε χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση,  αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από τη συζήτηση για τα σκληρά μέτρα του .

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Οι πρωτοφανείς αθλιότητες της Χρυσής Αυγής εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Δένδια, συνιστούν ευθεία επίθεση στη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό.  Και αυτό το επεισόδιο δείχνει πως η Χ.Α. δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια νεοναζιστική συμμορία που δεν διστάζει να αποκαλύψει το βάρβαρο πρόσωπο της και μέσα στο κοινοβούλιο, όπως και οπουδήποτε αλλού. Η ΧΑ πρέπει να βρει απέναντι της ένα δημοκρατικό μέτωπο που θα θέσει ιδεολογικό, κοινωνικό και πολιτικό φραγμό στη δράση της. Και σε αυτό πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι ξεκάθαρες».

Στην ίδια ανακοίνωση όμως σχολίαζε ότι «οι σημερινές δηλώσεις του ακροδεξιού αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Γεωργιάδη περί δήθεν κρυφής συμμαχίας της ΧΑ με την κυβέρνηση, είναι τόσο γελοίες, όσο και επικίνδυνες».

ΝΔ:  Για μια ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε ανακοίνωση από τη ΝΔ η οποία υποστήριζε:

«Η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Δένδια δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτήν τη φορά, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο Μνημόνιο».

ΣΥΡΙΖΑ: Η  ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του κόμματος

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση από την Κουμουνδούρου, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Λυπούμαστε πολύ αν η Νέα Δημοκρατία, μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις τόσες επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς από τη Χρυσή Αυγή, αυτό που έχει καταλάβει είναι ότι η εγκληματική ναζιστική συμμορία «διευκολύνει» τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι, εκτός των άλλων, η ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του κόμματος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top