Χάμος με Στουρνάρα! Συμμετείχε σε κρυφό γεύμα πολιτικών-τραπεζών; ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ο ίδιος

Για «Κλουζώ της δημοσιογραφίας» έκανε λόγο ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδας

Χάμος με Στουρνάρα! Συμμετείχε σε κρυφό γεύμα πολιτικών-τραπεζών; ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ο ίδιος

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Γιάννης Στουρνάρας τα δημοσιεύματα για συμμετοχή του κρυφό γεύμα πολιτικών και τραπεζιτών για την συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας –-μέσω συνεργατών του- κάνει λόγο για «Κλουζώ της δημοσιογραφίας» και για «τεράστιο ψέμα».

«Μπορεί να φταίνε οι... ζέστες που ενέσκηψαν νωρίς, μπορεί πάλι να φταίνε οι επιθυμίες ορισμένων Κλουζώ της δημοσιογραφίας που εμφανίζουν τους εφιάλτες τους ως πραγματικότητα! Όποια και αν είναι η αιτία, η ουσία είναι ότι σε κυριακάτικη εφημερίδα, για άλλη μια φορά έκαναν την εμφάνισή τους σενάρια επιστημονικής φαντασίας» αναφέρουν από το περιβάλλον του κ. Στουρνάρα.

«Σενάρια που εμπλέκουν τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα εμφανίζοντάς τον ως ομοτράπεζο σε κρυφό γεύμα πολιτικών και τραπεζιτών όπου προετοίμαζαν δήθεν νέο πολιτικό φορέα! Και επειδή το ψέμα ήταν τόσο τεράστιο που ήταν ανάξιο διάψευσης, η «έγκυρη» εφημερίδα επανήλθε σήμερα επαναλαμβάνοντας τα μυθεύματα, όπως ακριβώς έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με αποκορύφωμα πριν μερικούς μήνες την δήθεν συνομιλία του κ. Στουρνάρα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη από «θωρακισμένο» τηλέφωνο!!!!» προσθέτουν και καταλήγουν με νόημα: «"Όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται"  έλεγε ο Γκέμπελς ο υπουργός προπαγάνδας του Χίτλερ».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top