Η ΠΡΩΤΗ δημόσια δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη για τον ερχομό του παιδιού του με τη Σία Κοσιώνη

Δείτε τι είπε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος

Η ΠΡΩΤΗ δημόσια δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη για τον ερχο

Μέχρι στιγμής ήταν μόνο φήμη, αλλά επιβεβαιώθηκε από την ίδια, άρα πλέον η εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη είναι παραπάνω από βέβαιη!

Ο σύντροφος της όμορφης δημοσιογράφου και πατέρας του παιδιού της, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε το πρώτο σχόλιο δημόσια για την χαρμόσυνη είδηση, λίγες, μόλις, ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση.

Μιλώντας στον Real fm 97,8, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε στις ευχές που δέχτηκε, λέγοντας για το νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά του: «Να είναι γερά και τυχερά τα παιδιά όλων μας, και εάν γίνεται να ζήσουν σε μία καλύτερη χώρα».

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook επιβεβαίωσε ότι, σε μερικούς μήνες, θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ήδη είναι πατέρας τριών παιδιών.

«Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ θα το παρουσιάζουμε...δύο! Παρακαλώ για την κατανόησή σας. Και τη δική του βέβαια, με όλα αυτά που πρέπει να ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top