Μαξίμου για Μητσοτάκη: Αντί να παριστάνει τον κουβαρντά, να ψηφίσει τα αντίμετρα

Νέα επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ με αφορμή τηλεοπτική συνέντευξη

Μαξίμου Μητσοτάκης

Νέα επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε το Μαξίμου, με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης στον Alpha.

Σε γραπτό του σχόλιο, το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, εγκαλεί τον πρόεδρο της Ν.Δ για την άρνησή του να υπερψηφίσει τα αντίμετρα και τονίζει δηκτικά πως κάποιος: «Πρέπει να του εξηγήσει ότι παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τον… κουβαρντά στα δελτία ειδήσεων, απλά εκτίθεται. Ας θυμόταν να κάνει τον κουβαρντά, πριν λίγους μήνες, όταν καταψήφιζε στη Βουλή τα 620 εκατ. ευρώ για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Και, κυρίως, ας το θυμηθεί και μεθαύριο που θα έρθουν τα αντίμετρα στη Βουλή και θα τα καταψηφίσει».

Αναλυτικά, το σχόλιο του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

"Κατανοούμε την δυσάρεστη θέση στην οποία βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας που εμπεριέχει θετικά αντίμετρα αλλά και την άμεση προοπτική μέτρων για την απομείωση του χρέους.

Κάποιος, όμως, πρέπει να του εξηγήσει ότι παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τον… κουβαρντά στα δελτία ειδήσεων, απλά εκτίθεται. Ας θυμόταν να κάνει τον κουβαρντά, πριν λίγους μήνες, όταν καταψήφιζε στη Βουλή τα 620 εκατ. ευρώ για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Και, κυρίως, ας το θυμηθεί και μεθαύριο που θα έρθουν τα αντίμετρα στη Βουλή και θα τα καταψηφίσει".

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top