ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ απάντηση Nτόρας για τη μητέρα της: «Χυδαίος και ξεφτιλισμένος άνθρωπος ο Κουρουμπλής»

Τι απάντησε η βουλευτής της ΝΔ στις αιχμές του υπουργού Ναυτιλίας

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ απάντηση Nτόρας για τη μητέρα της: «Χυδαίος και ξεφτιλισμένος άνθρωπος ο Κουρουμπλής»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη στις αιχμές του Παναγιώτη Κουρουμπλή, για την αείμνηστη μητέρα της Μαρίκα. Η βουλευτής της ΝΔ, με αναρτήσεις της στο twitter μίλησε για χυδαιότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μόνο ένας χυδαίος και ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο υπουργός Ναυτιλίας θα μπορούσε να θίξει με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη της μητέρας μου, 5 χρόνια μετά το θάνατό της».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Ναυτιλίας άφησε υπονοούμενα για το σωματείο Αλληλεγγύη, το οποίο είχε δημιουργήσει η Μαρίκα Μητσοτάκη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Να μας απαντούσε ο κ. Μητσοτάκης σε ένα ερώτημα: Πού πήγαν τα λεφτά του σωματείου Αλληλεγγύη, τα εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν. Λέω για το Μαρίκειο σωματείο. Εκατομμύρια συγκεντρώθηκαν τότε και κανείς δεν ξέρει που πήγαν. Τότε ήμουν γενικός γραμματέας της Πρόνοιας», ανέφερε ο υπουργός χαρακτηριστικά.

H οργισμένη απάντηση της Ντόρας

«Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε τη μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του».

«Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της».

«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά, και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της, με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια».

«Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την εξεταστική που έρχεται και για τις μέρες του στον χώρο της Υγείας, ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δεν το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ και υπουργός ΣΥΡΙΖΑ;».

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top