Έκανε... SPA αλλά δεν χαλάρωσε ο Άδωνις – Νέα επίθεση στον Τσίπρα

"Η αξιολόγηση θα κλείσει γιατί ο Αλέξης θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός"

Έκανε... SPA αλλά δεν χαλάρωσε ο Άδωνις – Νέα επίθεση στον Τσίπρα

Εάν ήταν στο χέρι του Αλέξη Τσίπρα, δεν θα είχαμε ποτέ ξανά εκλογές στην Ελλάδα. Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όπως μεταδώσαμε την Κυριακή στο star.gr, πέρασε το Πάσχα με την σύζυγο του, στο Αμύνταιο Φλώρινας με σπα και λουλούδια!

Ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι  ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία», γι΄ αυτό και, όπως είπε, ο ίδιος δεν ήταν ποτέ υποστηρικτής της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης».

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η αξιολόγηση θα κλείσει καθώς, όπως ισχυρίζεται, «ο κ. Τσίπρας θέλει πάρα πολύ να μείνει πρωθυπουργός και οι βουλευτές του να μείνουν βουλευτές».

Ο γνωστός πολιτικός δήλωσε «ευτυχής» για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής στη Βουλή για τον χώρο της Υγείας καθώς, όπως τόνισε θα αναδειχθεί το έργο του ως υπουργού Υγείας, ο οποίος μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη και προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις.

Στο ερώτημα "γιατί η Ν.Δ. μιλά για 4ο μνημόνιο, την ώρα που και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας διαβεβαιώνει ότι «δεν θα υπάρξει άλλο πρόγραμμα»", ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι «δεν σημαίνει ότι όταν λέει κάτι ο κ. Σόιμπλε, είναι κατ' ανάγκη σωστό».

Σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς πάντως, ο κύριος Γεωργιάδης... δίνει συνεντεύξεις ακόμη και όταν κάνει διακοπές! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top