Γεωργιάδης: Αναρωτιέμαι πώς κοιμάται ο κ. Παρασκευόπουλος;

Βορίδης: Βγάζουν έξω τρομοκράτες!

Γεωργιάδης: Αναρωτιέμαι πώς κοιμάται ο κ. Παρασκευόπουλος;

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή ότι δεν θα αποφυλακίζονται οι δράστες ανθρωποκτονιών και βιασμών, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου Παρασκευόπουλου, -μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη- οι βουλευτές της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον Alpha 9,89, σχολίασαν σχετικά με το θέμα. 

«Δεν μπορείς να απελευθερώνεις ανθρώπους με βαριά κακουργήματα, αναρωτιέμαι πώς κοιμάται ο κ. Παρασκευόπουλος; Εγώ δεν θα μπορούσα. Χάρη στον δικό του νόμο βγήκε άνθρωπος από τη φυλακή που βίασε μια κοπέλα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Διαπιστώνουν ότι υπάρχει πολύς κόσμος στις φυλακές και τους βγάζουν έξω. Πρέπει να συνδέσουμε την όποια απόλυση με οποιαδήποτε αξιολόγηση για συμμόρφωση. Έχουμε φτάσει στο σημείο να βγάζουμε έξω τρομοκράτες και εκείνοι να συνεχίζουν, το θεωρούν ως επαναστατική πράξη» σημείωσε ο Μάκης Βορίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απάντηση του κ. Κοντονή συνέπεσε με την αποκάλυψη ότι οι δράστες της απόπειρας ληστείας στο Π. Φάληρο, είχαν αποφυλακισθεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου, παρότι είχαν διαπράξει κακουργήματα και στο παρελθόν.  Όπως διευκρίνισε ο  υπουργός ο κρατούμενος «εάν υπέπεσε σε δεύτερο αδίκημα δεν μπορεί να κάνει χρήση ευεργετικών διατάξεων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top