Ο... Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να έστειλε το ΠΑΚΕΤΟ-ΘΑΝΑΤΟΥ στον Σόιμπλε! Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Παρέμβαση Τόσκα

Πως αντέδρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Σόιμπλε Άδωνις πακέτο

Ο Έλληνας που έστειλε το πακέτο-θανάτου στον γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β.Σόιμπλε φέρεται να είναι ο...  αντιπρόεδρος της ΝΔ,  Άδωνις Γεωργιάδης. Το θέμα δεν είναι ΤΡΟΛ, αλλά μια απίστευτη προβοκάτσια εις βάρος του γνωστού πολιτικού, ο οποίος σίγουρα δεν είχε στόχο να κάνει κακό στον γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Την είδηση επιβεβαίωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης, καταγγέλλοντας παράλληλα πως «η στοχοποίηση μου από τρομοκράτες είναι συνεχής».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πακέτο με τα εκρηκτικά έφυγε από ταχυδρομείο της Αττικής, (άγνωστο ακόμη από ποιο), είχε όνομα αποστολέα Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης (Adonis-Spiridon Georgiadis) και την διεύθυνση του γραφείου του στην Αθήνα (Acadimias 84).

Με το που έγινε γνωστή η παραπάνω εξέλιξη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ζήτησε αμέσως να ενημερωθεί από τον γερμανό ομόλογο του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο υπουργός ενημέρωσε τον κύριο Γεωργιάδη, προσπαθώντας να τον καθυσυχάσει ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του

Πληροφορίες του Star αναφέρουν πως οι ελληνικές αρχές ζήτησαν διεξοδικότερη ενημέρωση για το συμβάν.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ

Νωρίτερα την Τετάρτη, συναγερμός σήμανε στη Γερμανία, καθώς βρέθηκε ύποπτο πακέτο έξω από το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο περιείχε εκρηκτικά.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το πακέτο βρέθηκε στην αλληλογραφία του υπουργείου και ως παραλήπτης ήταν ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκαβγκ Σόιμπλε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το δέμα που περιείχε ισχυρά εκρηκτικά, εντόπισαν οι υπάλληλοι του υπουργείου, όταν πέρασαν το δέμα από το μηχάνημα X-ray.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και οι πυροτεχνουργοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το δέμα μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω έλεγχο.

«Η πρώτη εξέταση του πακέτου έδειξε ότι περιείχε μείγμα εκρηκτικών, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για την παραγωγή πυροτεχνημάτων», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, στο Reuters.

Οι αστυνομικοί μόλις αντίκρισαν το δέμα είπαν ότι ο αποστολέας ήθελε τραυματίες στο υπουργείο Οικονομικών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top