Τζανακόπουλος VS Κικίλιας στο twitter! Ο πρώτος καλεί σε τηλεοπτικό debate- Ο δεύτερος απαντά και... «Τα υπόλοιπα απόψε»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ αποδέχτηκε την πρό(σ)κληση για την τηλεοπτική μονομαχία- Η κόντρα στο twitter

Τζανακόπουλος VS Κικίλιας στο twitter! Ο πρώτος καλεί σε τηλεοπτικό debate- Ο δεύτερος απαντά και... «Τα υπόλοιπα απόψε»

Το «έλα να δεις» έχει γίνει στο twitter μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ. Βασίλης Κικίλιας και Δημήτρης Τζανακόπουλος προχώρησαν σε ένα διαδικτυακό debate, με βλέψεις να μεταφερθεί το debate αυτό και... στο γυαλί.

Γράφει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ χθες στο twitter: «Και μετά έχει σειρά το Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και γιατί όχι το σκίσιμο του Μνημονίου», προκαλώντας τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, αφού στην ανάρτησή του συμπεριέλαβε δημοσίευμα με τίτλο: «Τζανακόπουλος: Για πρώτη φορά στα επτά χρόνια κλείνει η αξιολόγηση χωρίς ούτε ένα ευρώ μέτρα»

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος κάλεσε τον κ.Κικίλια σε τηλεοπτική μονομαχία: «Ευφάνταστα τα tweets σας. Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός». Στο σημείο αυτό επενέβη, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει το debate, στο δελτίο του. 

Και συνέχισε ο Βασίλης Κικίλιας αποδεχόμενος την πρόσκληση. «Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας κ. @d_tzanakopoulos. Τα νέα μέτρα έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Και αυτό δεν είναι Fake News. Μας κουράσατε με τις κωλοτούμπες. Βαφτίζετε ΠΑΛΙ το κρέας-ψάρι και το τρώτε τη Σαρακοστή».

Όλα αυτά έγιναν χθες. Σήμερα το πρωί όμως, ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δεν έχει πάρει ακόμα απάντηση από την Δημήτρη Τζανακόπουλο, συνεχίζει: «Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα; Μην αγχώνεστε κ.@d_tzanakopoulos. Μιλάω πάντα ξεκάθαρα. "Όποτε θέλετε" σας είπα. @NChatzinikolaou».

Μάλιστα και σε δεύτερο tweet σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ επιμένει και ορίζει για σήμερα την τηλεοπτική μονομαχία! «Ο κόσμος υποφέρει και ο @d_tzanakopoulos ξεχειλίζει από αλαζονεία. Τα υπόλοιπα απόψε @AntennaNews @NChatzinikolaou».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top