«Κρεμάει» τον Σκουρλέτη ο Τζανακόπουλος: Προσωπικές οι απόψεις του – Δεν ζητάμε ψήφους άλλων!

«Εάν είναι συμφωνία καλή, θα καλέσουμε απλά την αντιπολίτευση να την υπερψηφίσει»

«Κρεμάει» τον Σκουρλέτη ο Τζανακόπουλος: Προσωπικές οι απόψεις του – Δεν ζητάμε ψήφους άλλων!

Να ξεκαθαρίσει ότι ο Πάνος Σκουρλέτης εξέφρασε προσωπικές απόψεις, σχετικά με την πλειοψηφία για την υπερψήφιση των μέτρων (αν και το ξεκαθάρισε στη συνέντευξή ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών), έσπευσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Σκουρλέτης δεν μίλησε θεσμικά αλλά πολιτικά, θέλοντας να πει ότι η αντιπολίτευση θα πρέπει υπερβαίνοντας τον εαυτό της να δηλώσει ότι η συμφωνία είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που περίμενε και να την υπερψηφίσει.

Ωστόσο, εκτίμησε πως «ο κ. Μητσοτάκης και η αντιπολίτευση, κατά τον ίδιο τρόπο που καταψήφισε την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων θα επιλέξουν αυτοκαταστρεφόμενοι να μην υπερψηφίσουν τη συμφωνία».

Ο κ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε ότι και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 153 βουλευτές και δεν υπάρχει κανένας λόγος νομικός ή θεσμικός να επιδιωχθεί οποιαδήποτε μεγαλύτερη πλειοψηφία. 

«Από εκεί και πέρα, εφόσον η κυβέρνηση θεωρεί ότι η συμφωνία είναι καλή, θα καλέσει το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης να την υπερψηφίσουν» κατέληξε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top