Μάκης Mπαλαούρας στην Σάσα Σταμάτη: Μάζευα σπέρμα από τους ταύρους!

Τι δηλώνει για την απώλεια της συζύγου του και την αβάφτιστη κόρη του επειδή είναι άθεος

Μάκης Mπαλαούρας στην Σάσα Σταμάτη: Μάζευα σπέρμα από τους ταύρους!

Ακόμη και σαν σπερματεγχύτης αποκαλύπτει ότι έχει εργασθεί ο Μάκης Μπαλαούρας στην συνέντευξή του στην Σάσα Σταμάτη και στα «Παραπολιτικά», με κίνητρο την αγάπη του για τους δύο τροχούς!  «Ακόμα και σπερματεγχύτης έγινα προκειμένου να οδηγώ  το μηχανάκι. Αυτή είναι μια ειδικότητα κάποιων ανθρώπων που είναι κατά κάποιο τρόπο κτηνίατροι και αναλάμβαναν να γονιμοποιήσουν τις αγελάδες. Είχαν σπέρμα καλής ποιότητας, προκειμένου να γονιμοποιηθεί η αγελάδα. Και τρέχαμε σε χωριά και γονιμοποιούσαμε τις αγελάδες» δηλώνει.    

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστός άλλωστε σαν ο «easy rider» της Βουλής, ενώ κατάφθασε στο ραντεβού για τη συνέντευξη με τη motocross του. Η συνέντευξη έγινε στο καφέ του κήπου του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, καθώς  όπως αναφέρει η περιοχή έχει συναισθηματική αξία για τον ίδιο.  «Έχει μια συναισθηματική, πολιτική και συντροφική αξία. Είναι δίπλα το Πολυτεχνείο και παραδίπλα η ΑΣΟΕΕ, η λεγόμενη Ανωτάτη Εμπορική παλιά. Από εδώ ξεκινούσαμε τις μεγάλες διαδηλώσεις το ’72 ’73. Ηταν το κέντρο εκκίνησης της δράσης μας και θυμάμαι σκηνές ηρωισμού, συντροφικότητας και αγάπης μεταξύ μας. Ηταν πτυχές της ζωής μας που μας διαμόρφωσαν και μας σφράγισαν» τονίζει.  

Ο Μ. Μπαλαούρας αναφέρθηκε στην σύζυγό του που έχει πεθάνει και χαρακτηρίζει «τραγική περίοδο» αυτήν της ασθένειάς της από καρκίνο, που την οδήγησε στον θάνατο. Προσθέτει ότι σήμερα «υπάρχει μια σύντροφος με την οποία είμαστε μαζί και έχω ισορροπήσει στην ζωή μου».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για το γεγονός ότι  δεν έχει βαφτίσει την κόρη του. Ο λόγος, όπως εξηγεί, το ότι είναι άθεος. «Δεν πιστεύω στην μεταφυσική, άρα δεν μπορώ να πιστέψω στον Θεό»  δηλώνει.  

Όσον αφορά τα πολιτικά ζητήματα, ο κ. Μπαλαούρας παραδέχεται για την μέχρι τώρα πολιτική της κυβέρνησης ότι «δεν μπορέσαμε να επιβάλλουμε την στρατηγική μας και ηττηθήκαμε. Το θέμα είναι η ήττα αυτή να μην γίνει στρατηγική».

Για τα  όσα έρχονται και το ενδεχόμενο νέας επώδυνης συμφωνίας, προειδοποιεί πάντως τους «συντρόφους» του βουλευτές: «Όποιος από εμάς αισθάνεται ότι δεν μπορεί να αντέξει σε αυτά που έρχονται θα πρέπει να αφήσει το έδρανό του».   

     

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top