Πήραν ΦΩΤΙΑ Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις διαδηλώσεις και ο Τσίπρας μάς... τρολάρει!

Χαρακτήρισε ΟΞΥΓΟΝΟ τα κοινωνικά κινήματα- Πρώτη ανάρτηση 16:53

Τι κι αν οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι στο κόκκινο και η κυβέρνηση πολιορκείται… ο Πρωθυπουργός, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για την τελετή παράδοσης του στρατοπέδου Παύλου Μελά, χαρακτήρισε «οξυγόνο» τα κοινωνικά κινήματα! Δεν μπορεί, μας τρολάρει…

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους πολίτες της στη Θεσσαλονίκη, εξήρε τον ρόλο των κινημάτων των πολιτών που διεκδίκησαν την έκταση των 336 στρεμμάτων. «Είναι οξυγόνο τα κοινωνικά κινήματα. Όταν υπάρχει πολιτική βούληση είναι αναγκαία και πίεση για να βρούμε τις βέλτιστες λύσεις» τόνισε.

Πάντως, λίγα λεπτά νωρίτερα, πριν φτάσει ο Πρωθυπουργός στην εκδήλωση, έξω από το στρατόπεδο Παύλος Μελάς ξέσπασαν άγρια επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και κινημάτων πολιτών που είχαν πάει για να διαμαρτυρηθούν.

Με σύνθημα «δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια για όλους», οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Στην Αθήνα, οι αγρότες συγκρούστηκαν άγρια με τα ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, έκαψαν την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και πολιόρκησαν τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Παρόλα αυτά, ο Πρωθυπουργός επέμεινε στην ομιλία του, εκθειάζοντας τον ρόλο και τις επίμονες προσπάθειες της δημοτικής αρχής και των κινημάτων των πολιτών, στην παράδοση του πρώην στρατοπέδου στο κοινό. Μάλιστα, αναφέρθηκε στη θετική η συμβολή των κινημάτων ώστε το πρώην στρατόπεδο να μην μετατραπεί σε τσιμέντο αλλά σε χώρο ψυχαγωγίας για όλους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top