Άδωνις: Στο Λονδίνο υπερασπίστηκα την Ελλάδα- Θα έπρεπε να μου πει ΜΠΡΑΒΟ ο Τσίπρας

Τι είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχετικά και με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Μετά την κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου στο twitter, o αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha, για το εν λόγω θέμα αλλά και για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Σχετικά με τα κυβερνητικά πυρά εναντίον του για το «προσκλητήριο» που απηύθυνε προς τους ξένους επενδυτές.

«Είναι αυτοί άξιοι συναίνεσης; Βγαίνω και λέω καλά και με βρίζουν. Την Ελλάδα υπερασπίστηκα. Δεν περίμενα να έχω στην Αγγλία αφιερώματα στον Τύπο, στο Λονδίνο, για το πόσο στις συνεντεύξεις μου στήριξα την προσπάθεια της Ελλάδας να βγει από την κρίση και τους κυρίους Τζανακόπουλο και Τσίπρα να μιλούν για γελοιότητες. Δεν το περίμενα αυτό. Εγώ ποτέ δεν διαστρεβλώνω. Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την πατρίδα και αυτοί την καρέκλα τους. Δουλεύουν μόνο για τον εαυτό τους. Αν δούλευαν για το καλό της πατρίδας θα έπρεπε να μου πουν "μπράβο”»

Τέλος είπε: «Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους εγώ δουλεύω από τα 12. Εγώ την αγαπώ την Ελλάδα δεν είμαι σαν αυτούς!  Θα έπρεπε να με πληρώνει ο Τσίπρας για όσα είπα χτες να αγοράσουν ελληνικά ομόλογα γιατί είναι η μόνη του ελπίδα να επιβιώσει και αντί αυτού με βρίζει. Είναι αυτοί άξιοι συναίνεσης; Έχετε δει πιο αναίσχυντους κυβερνώντες; Εγώ δεν ανέχομαι πια το μέγεθος της διαστρέβλωσης. Εγώ στο Λονδίνο υπερασπίστηκα μόνο την Ελλάδα. Όχι τη Ν.Δ.. Μόνο την Ελλάδα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέρριψε τα περί αμφισβήτησης της γραμμής της ΝΔ για την καταψήφιση των μέτρων από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

«Είπε πουθενά ο Μεϊμαράκης ότι σκοπεύει να υπερψηφίσει τα μέτρα και δεν το κατάλαβα; Ο Μεϊμαράκης έχει μια άποψη, που τη σέβομαι αλλά δεν συμφωνώ, ότι έπρεπε να δώσουμε στον Τσίπρα την ευκαιρία να γίνει μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, να πάμε όλοι μαζί στην τρόικα. Αν ο Τσίπρας ήταν άξιος της τότε εμπιστοσύνης του Μεϊμαράκη, πιθανόν η Ελλάδα να είχε βγει από την κρίση. Το πρόβλημα δεν ήταν η θέση του Μεϊμαράκη, αλλά ο χαρακτήρας του Τσίπρα που πήρε την ψήφο της Ν.Δ. και την έκανε θέση "ή εμείς ή αυτοί"» είπε και συνέχισε:

«Είναι απολύτως πιστός στην παράταξη της ΝΔ. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα δημιουργούσε προβλήματα στη ΝΔ είναι ο Μεϊμαράκης».

Επιπροσθέτως υποστήριξε ότι «η Ευρώπη δεν μας πιέζει να ψηφίσουμε τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ», λέγοντας πως «αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top