Λυκούδης κατά Κουβέλη: Υπάρχουν και όρια – Είσαι ψεύτης!

Υποστηρίζει ότι είχε γίνει στον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ σαφής πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Λυκούδης κατά Κουβέλη: Υπάρχουν και όρια – Είσαι ψεύτης!

Την έντονη αντίδραση του Σπύρου Λυκούδη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη για την πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Είναι η πρώτη φορά που θα πω δυο-τρία πράγματα παραπάνω και θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην μου ζητήσετε λεπτομέρειες επί των θεμάτων αυτών. Δεν θα έμπαινα ποτέ σε μια τέτοια συζήτηση, αν δεν είχα μπροστά μου την δήλωση ότι “δεν έγινε ποτέ τίποτα”. Υπάρχουν και όρια»  είπε ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στον Βήμα FM.

«Υπέθετα ότι ο Φώτης Κουβέλης αποσυρόμενος δεν θα έκανε αναφορές σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, στην οποία οι πολιτικές του επιλογές και πρωτοβουλίες οδήγησαν τη ΔΗΜΑΡ σε έναν εκλογικό διασυρμό, με το 0,4% τον Ιανουάριο του 2015, και σε γενικότερες περιπέτειες που έχουν σχέση και με την μη εκλογή Προέδρου τότε στην χώρα» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ είμαι σε θέση να ξέρω πάρα πολύ καλά όλο το σκηνικό εκείνης της φάσης. Υπήρξε και σαφής πρόταση και υπήρξαν και συνεννοήσεις επί της προτάσεως. Αλλά θα ήθελα να μείνουμε μέχρι εδώ».

«Βεβαίως ο κ. Κουβέλης δίνει κάποιες ερμηνείες δικές του. Ξέρετε, στην άσκηση της πολιτικής μερικές φορές τα πράγματα απλώνονται με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να χάνονται τα ίχνη της αλήθειας. Ίσως είναι μια επιλογή. Δεν ξέρω, τι να σας πω! Πάντως αυτά που σας λέω είναι έτσι όπως σας τα λέω» κατέληξε ο κ. Λυκούδης.

Δείτε ακόμη:

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος «απειλεί» τον Κουβέλη ότι θα πει την αλήθεια σχετικά με την πρόταση για ΠτΔ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top