ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Που είναι; Το έβαλε στα πόδια; Θα τον περιμένω μέχρι το βράδυ!

«Έχει κρυφτεί από την περασμένη Δευτέρα, πότε θα μιλήσει;»

Πρωτοφανή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι «το έβαλε στα πόδια».

Την ώρα που απαντούσε σε ερώτηση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης έκανε ένα σχόλιο και ο κ. Τσίπρας γύρισε προς το μέρος των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Θέλετε να πείτε κάτι κ. Τραγάκη. Εγώ είμαι εδώ. Ο αρχηγός σας που είναι; Η αφωνία σας και το έλλειμμα στρατηγικής είναι φανερό».

«Μην εκτίθεστε. Η “Ώρα του πρωθυπουργού” είναι ανοικτή και για τον κ. Μητσοτάκη. Θα είμαι εδώ να τον περιμένω και να του απαντώ  όσες ερωτήσεις κι αν κάνει. Ο ίδιος έχει κρυφτεί τις τελευταίες μέρες. Δεν ξέρω γιατί, ελπίζω να εμφανιστεί» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Λίγη ώρα μετά ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε και νέα επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, με τους βουλευτές  της αξιωματικής αντιπολίτευσης να επισημαίνουν ότι είναι άρρωστος: «Βλέπω ανήσυχους τους συναδέλφους της ΝΔ. Που είναι ο κ. Μητσοτάκης που πρωταγωνίστησε στα σενάρια καταστροφολογίας; Χθες τον είδα στα εγκαίνια, του είπα  περαστικά. Δεν μπορούσε να κάνει μία γραπτή δήλωση; Γιατί δεν μιλάει;».

«Αν ο αρχηγός σας, που το έβαλε στα πόδια από την προηγούμενη Δευτέρα, εμφανιστεί εδώ, εγώ θα μείνω μέχρι το βράδυ για να του απαντήσω» πρόσθεσε. 

«Η ΝΔ έλεγε συνέχεια ότι ο κ. Τσακαλώτος είναι κρυμμένος. Δεν ξέρω αν πήγαν σε Νικολούλη ή Χαρδαβέλλα για τον βρουν, ήρθε χθες στη Βουλή ενώ την άλλη Τρίτη θα πάει στην Επιτροπή της Βουλής. Αυτό που περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον είναι πότε ο αρχηγός σας θα μιλήσει. Και είναι δύσκολο να μιλήσει γιατί βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο» κατέληξε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος μάλιστα είπε ότι αισθάνεται ντροπή για την «αντιπατριωτική στάση του κ. Μητσοτάκη στην επίσκεψή του στο Βερολίνο».

Δείτε ακόμη:

Τσίπρας: Κλείνει ο κύκλος της λιτότητας – Ισχύει το «ούτε ένα ευρώ»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top