Τόσκας: Πυροσβεστική και Αστυνομία ήταν μηχανισμοί πρόσληψης ψηφοφόρων!

Απάντηση στην κριτική της αντιπολίτευσης για την τροπολογία μονιμοποίησης των πυροσβεστών

Τόσκας: Πυροσβεστική και Αστυνομία ήταν μηχανισμοί πρόσληψης ψηφοφόρων!

«Ρουσφέτια» φαίνεται ότι θεωρεί ο πολιτικός τους προϊστάμενος Νίκος Τόσκας,  τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς, σύμφωνα με όσα  δήλωσε ο ίδιος στη Βουλή!  

 «Είναι γνωστές οι στρεβλώσεις που αφορούν τα Σώματα Ασφαλείας, την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα. Χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον αυτά τα δύο Σώματα, περισσότερο σαν μηχανισμοί πρόσληψης κομματικών ψήφων, παρά για τον λόγο για τον οποίο υπάρχουν», υποστήριξε  ο κ. Τόσκας, παρότι ως γνωστόν η συντριπτική πλειοψηφία εισάγεται στις σχολές της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, εδώ και αρκετά πλέον χρόνια, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων.    

«Δεν είμαστε εμείς αυτοί, οι οποίοι εμπαίζουν ή ενέπαιξαν τους πυροσβέστες ή τους αστυνομικούς. Υπήρξαν τεράστιες στρεβλώσεις, εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα αυτές οι στρεβλώσεις ή η μη επίλυση ζητημάτων και αυτήν τη στιγμή ερχόμαστε να καλύψουμε με αυτήν τη διάταξη μία μεταβατική φάση για τους πυροσβέστες πενταετούς θητείας, η οποία δεν μπορούσε να λυθεί αλλιώς» πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στην κριτική των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σχετικά με την τροπολογία για τους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης.

«Οι άνθρωποι αυτοί δεν βρίσκονται στον αέρα, αντίθετα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να μονιμοποιηθούν, ίσως και πάρα πολύ γρήγορα» ανέφερε ακόμα  ο κ. Τόσκας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top