ΡΗΓΜΑ στον ΣΥΡΙΖΑ! Γνωστό στέλεχος παραιτήθηκε - Διαφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης

Τέλος ο επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» ο Γιώργος Αγοραστάκης

ΡΗΓΜΑ στον ΣΥΡΙΖΑ! Γνωστό στέλεχος παραιτήθηκε - Διαφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης

Πολιτικό πονοκέφαλο, και δη και σε μία δύσκολη συγκυρία για την κυβέρνηση, προκαλεί ο Γιώργος Αγοραστάκης.

Ο κ. Αγοραστάκης, επικεφαλής της παράταξης «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» που είχε διατελέσει και αντινομάρχης Χανίων, υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του λόγω πολιτικών διαφωνιών με όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Ο κ. Αγοραστάκης είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Κριτσωτάκη στην περιφέρεια Κρήτης, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων.

Όταν ο κ. Κριτσωτάκης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσχώρησε στη Λαϊκή Ενότητα το καλοκαίρι του 2015, ο ίδιος έμεινε στο ΣΥΡΙΖΑ και έγινε επικεφαλής της παράταξης.

«Με την παρούσα παραιτούμαι από το Περιφερειακό Συμβούλιο στο τέλος της α' περιόδου του. Ενόψει της β' περιόδου παρακαλώ να καλέσετε τον αντικαταστάτη μου από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων να καταλάβει τη θέση μου για το υπόλοιπο της θητείας. Για τη θέση του επικεφαλής της παράταξής μου θα αποφασίσουν εκ νέου οι σύμβουλοι της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης κατά τα προβλεπόμενα από τον νόμο. Ως αιρετός, θεωρώ ότι εκπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου προς τους εκλογείς της παράταξής μου και ήμουν συνεπής, τηρώντας όλες τις προγραμματικές προεκλογικές δεσμεύσεις της» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top