ΧΑΜΟΣ στη Βουλή! Καυγάς Κασιδιάρη με Βρούτση - ΦΩΝΕΣ και ΑΠΕΙΛΕΣ

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της Βουλής του ζήτησε να συντομεύει την ομιλία του

Χαμός έγινε για μία ακόμη φορά στη Βουλή, όπου οι τόνοι ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Νίκο Βούτση ανέβηκαν επικίνδυνα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στην Ολομέλεια στη συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, επιδόθηκε σε καταγγελίες και απειλές μιλώντας για συγκάλυψη ευθυνών από την Επιτροπή.

Έχοντας ήδη δεχθεί κάποιες παρατηρήσεις από τον Νίκο Βούτση αλλά και φτάσει σχεδόν τα 20 λεπτά ομιλίας στο βήμα, ο κ. Κασιδιάρης δέχθηκε παρατήρηση από τον Πρόεδρο της Βουλής για να συντομεύει προκειμένου να μιλήσουν και άλλοι βουλευτές, υπενθυμίζοντάς του μάλιστα ότι θα μιλήσουν ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής και άλλοι τρεις βουλευτές του κόμματός του.

Με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να συνεχίζει, και μάλιστα ωρυόμενος, ο κ. Βούτσης του είπε πως θα του αφαιρέσει το λόγο.

«Σας αφαιρώ το λόγο» του είπε, με τον Ηλία Κασιδιάρη να απαντά σε έντονο τόνο: «Μου αφαιρείτε το λόγο; Δέχομαι τη λογοκρισία και θα κάτσω κάτω».

Συνεχίζοντας, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση στον κ. Βούτση: «Πείτε μου όμως ποιο αόρατο χέρι από τον ΣΥΡΙΖΑ έσβησε τις ποινικές ευθύνες Στουρνάρα και πέταξε το αρχικό πόρισμα, φέρνοντας ένα νεότερο, στο οποίο καθάριζαν όλοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί; Ήταν ο Τσίπρας; Ήσαστε εσείς;».

Ο κ. Βούτσης με ψυχραιμία του απαντούσε «έχετε ολοκληρώσει, σας ευχαριστώ και να είστε καλά», ενώ με τον κ. Κασιδιάρη να συνεχίζει να ωρύεται είπε ενοχλημένος: «Δεν πέφτω εγώ σε αυτό το επίπεδο, σας αφαιρώ το λόγο».

Μάλιστα, συνέβη και το απίστευτο: ο κ. Κασιδιάρης να συνεχίζει να ομιλεί επί βήματος με κλειστό μικρόφωνο, την ώρα που οι βουλευτές του κόμματός του τον χειροκροτούσαν!

Μόλις κατέβηκε από το βήμα ο κ. Κασιδιάρης, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top