Στα ΜΑΤ ο Μητσοτάκης - Δεσμεύθηκε ότι «ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν»

Ευχαρίστησε τους αστυνομικούς «που αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των Ελλήνων»

Στα ΜΑΤ ο Μητσοτάκης - Δεσμεύθηκε ότι «ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν»

Την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής,  επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης. 

 Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αστυνομικούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούν τα καθήκοντά τους, αλλά και για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών.

«Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες, ρισκάροντας ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Μαζί με όλους τους Έλληνες, αναγνωρίζουμε τη μεγάλη τους συμβολή και τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, στις δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του.    

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν και επισήμανε: «Δυστυχώς, το έργο των γυναικών και των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. δυσχεραίνεται, αφενός λόγω του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού που διαθέτουν, αφετέρου λόγω της έλλειψης πραγματικής στήριξης από την σημερινή πολιτική ηγεσία. Αποτέλεσμα: Ένα τεράστιο έλλειμμα ασφάλειας των συμπολιτών μας».

Τέλος επανέλαβε την προσωπική του δέσμευση ότι, «όταν έρθουμε στην Κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν σε ολόκληρη τη χώρα».

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top