Ρήγας: Παίζουν με τη φωτιά οι δανειστές – Η αξιολόγηση θα κλείσει

«Το ΔΝΤ μπήκε με τις ευχές του Σόιμπλε και της ΝΔ, δεν το βάλαμε εμείς στο πρόγραμμα»

«Υπάρχει ένα σαφές δεδομένο, το οποίο λέει ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει. Εμείς δεν στρέφουμε τη συμφωνία προς άλλη κατεύθυνση» είπε ο Παναγιώτης Ρήγας.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Real FM, είπε πως «θεωρούμε ότι η αξιολόγηση μπορεί να ολοκληρωθεί και θα ολοκληρωθεί».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος για μία ακόμη φορά σήμερα αναφέρθηκε στη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ο κ. Ρήγας δήλωσε ότι κάποιοι από τους δανειστές παίζουν με τη φωτιά: «Και εντός της Ελλάδας, η ΝΔ δεν έχει πάρει θέση μέχρι σήμερα στα επικίνδυνα που ζητούν κάποιοι από ακραίους παράγοντες. Δεν ενδιαφέρονται εάν πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, για την ελληνική κοινωνία και για την καταστροφή της οικονομίας με αυτή την τυχοδιωκτική πολιτική».

Μάλιστα, ο κ. Ρήγας έκανε λόγο για μπρα ντε φερ του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με Ταμείο και πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ δεν το βάλαμε εμείς, μπήκε με τις ευχές του κ. Σόιμπλε και της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα είναι να αντιληφθούν όλοι ότι δεν μπορούν να παρθούν άλλα μέτρα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top