Θάνος Πλεύρης για την υγεία του: «Βρέθηκα σε μια κατάσταση που οι πιθανότητες ήταν 20% υπέρ μου»

Άνοιξε το σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του

Το σπίτι τους στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», άνοιξαν ο Θάνος Πλεύρης και η σύζυγός του Λένα και μίλησαν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πρώην βουλευτής που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

«Βρέθηκα σε μια κατάσταση που οι πιθανότητες ήταν 20% υπέρ μου», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ενώ η σύζυγός του μίλησε για τις δύσκολες εκείνες μέρες που πέρασε στο πλευρό του.

«Το πολύ δύσκολο είναι να μπορείς να σταθείς σε όλο αυτό. Να είσαι στο νοσοκομείο, να μιλάς με τους γιατρούς και μετά να είσαι στο σπίτι με τα παιδιά. Κυρίως με την μεγάλη μας κόρη που είναι 7 χρονών», είπε.

Όσο για το πώς ένιωσε όταν πια βγήκε νικητής από την εντατική, ο κ. Πλεύρης είπε:

«Μετά όταν βγαίνεις από την εντατική και πας στο δωμάτιο, βλέπεις τι ακριβώς έχει συμβεί. Και συνειδητοποιείς πόσο κοντά βρέθηκες σε κάτι μοιραίο. Περνάει όλη η ζωή σου από μπροστά σου. Σκέφτεσαι τι θα γίνουν τα παιδιά, τι θα γίνει η γυναίκα μου. Είχα 20 - 22 ημέρες να δω τα παιδιά. Αυτό ήταν η πρώτη σκέψη μου».

Ευτυχώς όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και ο ίδιος όπως είπε δεν κρατά κακία, ακόμα και σε εκείνους που τις δύσκολες μέρες που πάλευε για τη ζωή του, έδειξαν μικροψυχία και ευχήθηκαν το θάνατό του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top