Καμμένος για Τζένο-Κουρτάκη: Δεν θα αφήσω να στιγματίσουν τον γιο μου - Ήθελαν να με εκβιάσουν

«Όλο αυτό ξεκίνησε από το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Στο θέμα των συλλήψεων του διευθυντή και του εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικών Παναγιώτη Τζένου και Γιάννη Κουρτάκη μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο ίδιος, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος στον ΑΝΤ1.

«Η σύλληψη δεν αφορά δημοσίευμα, αλλά οι αναφορές σε δύο ραδιοφωνικές εκπομπές για τον ανήλικο γιο μου, που δεν έχει ανέβει ποτέ στην Αθήνα, ότι είναι στα Εξάρχεια, ότι είναι αναρχικός, ότι κάνει παρέα με την Ρούπα, ένα παιδί που ετοιμάζεται να πάει στο Πανεπιστήμιο και το αναφέρουν σαν τρομοκράτη» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Γιατί; Γιατί είναι γιος μου και έπρεπε να εκβιαστώ εγώ» είπε και πρόσθεσε: «Όλο αυτό ξεκίνησε από το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Επειδή στον κατάλογο που κατατέθηκε στην ΕΣΗΕΑ φέρονταν ο κ. Κουρτάκης και ο κ. Τζένος να έχουν πάρει μεγάλα ποσά και ζήτησα τη διερεύνηση, αποφάσισαν την μία φορά να φωτογραφίσουν την 4χρονη κόρη μου και τον 8χρονο γιο μου μέσα στο σπίτι και την άλλη φορά να εμπλέξουν τον 15χρονο γιο μου με αναρχικούς και τρομοκράτες».

«Δεν μπορώ να αφήσω απροστάτευτο τον γιο μου, θα στιγματιστεί για μια ζωή. Επειδή είναι γιος μου, τον καταστρέφει για πάντα στη ζωή του» σημείωσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος είπε πως οι αναφορές για τον γιο του γίνονταν επί δύο μέρες πριν προσφύγει στη Δικαιοσύνη: «Το αναφέρουν μια μέρα, το αναφέρει δεύτερη, τι να κάνω; Είναι δυνατόν να μη ζητήσω την παρέμβαση της Δικαιοσύνης; Τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για να προστατεύσει το ανήλικο παιδί του;».

Ο ίδιος, καταλήγοντας κάλεσε κάποιους «να μαζευτούν και να καταλάβουν ότι τα ΜΜΕ έχουν κανόνες ηθικής».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top