Οργισμένη αντίδραση της ΝΔ για τον Σώρρα: “Ξυπνήστε! Κινδυνεύει ο κόσμος”

Ζητά από την κυβέρνηση να αφυπνιστεί

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Αρτέμης Σώρρας, το όνομα του οποίου συζητιέται ακόμη και στη Βουλή! Από τη μια η δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία από συνεργάτη του Σώρρα, από την άλλη τα παρατράγουδα με πολίτες που ζητούν να σβήσουν χρέη τους με τα… ομόλογα του "τρισεκατομμυριούχου" επιχειρηματία, αλλά και τα τραγελαφικά σκηνικά με οπαδούς του που ορκίζονται στη συμπαντική συνειδητότητα σε καφενεία προκάλεσαν την αντίδραση της ΝΔ. 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί την κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα στο θέμα, προτού όπως λέει να είναι πολύ αργά για πολλούς συμπολίτες μας. 

«Η υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα είναι ακόμα μια θλιβερή απόδειξη της αδυναμίας του Κράτους να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες, από οποιονδήποτε προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την άγνοια και, πολλές φορές, την απόγνωσή τους», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει από καιρό αναδείξει το θέμα, προειδοποιώντας για τις γραφικές και επικίνδυνες πτυχές του», υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να αφυπνιστεί η Κυβέρνηση και να αντιμετωπίσει σοβαρά το θέμα, προτού να είναι πολύ αργά για πολλούς συμπολίτες μας. Η χώρα χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, το οποίο δεν περιλαμβάνει θαυματοποιούς. Άλλωστε, τέτοιου είδους αντιλήψεις ανέδειξαν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με τις γνωστές συνέπειες για την οικονομία και την ελληνική κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top