Βρούτσης: Η κυβέρνηση ταυτοποιεί επίσημα την εφαρμογή του «κόφτη» στις συντάξεις

«Η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία» εκτιμά ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ

Βρούτσης: Η κυβέρνηση ταυτοποιεί επίσημα την εφαρμογή του «κόφτη» στις συντάξεις

«Ο υπουργός Οικονομικών και ο ίδιος ο πρωθυπουργός εξέθεσαν τη χώρα», υποστηρίζει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης αναφερόμενος στην επιστολή Τσακαλώτου.

Μιλώντας για τον «κόφτη» ο Γιάννης Βρούτσης ανέφερε ότι θεσμοθετήθηκε, για πρώτη φορά, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υπογραμμίζει ότι αυτό που αποτελεί νέο στοιχείο είναι ότι η κυβέρνηση ταυτοποιεί για πρώτη φορά επίσημα την εφαρμογή του «κόφτη» στις συντάξεις. Εκτιμά ότι το 2017 θα λειτουργήσει και άλλος «κόφτης» στις κύριες συντάξεις.

Αναφορικά με τη στάση της ΝΔ στο βοήθημα προς τους συνταξιούχους, ο Γιάννης Βρούτσης υποστηρίζει ότι «η ΝΔ είπε ναι στο βοήθημα και όχι στον τυχοδιωκτισμό του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ για τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά λέει ότι «η ΝΔ πέτυχε τη διατήρησή του σε όλες τις διαπραγματεύσεις και ο ΣΥΡΙΖΑ το παρέδωσε σε "συσκευασία δώρου"».

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Γιάννης Βρούτσης σχολιάζει ότι «η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top